DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Secretul coachingului autentic se află de fapt în tine

Secretul coachingului

Secretul coachingului autentic se află de fapt în tine

Secretul coachingului este că scoate la lumină un potențial. Care se află deja în stare latentă în mintea clientului! Deci coachingul are un rol de catalizator. De proces necesar pentru a valorifica o resursă care deja există. Dar pe care nu o folosim corect pentru că e blocată!

Secretul coachingului se bazează pe client

De el, de client, depinde dacă va reuși să deblocheze propriul potențial! Nimeni nu poate face EFORTUL respectiv în locul lui! Dar știm că nici clientul, SINGUR, fără sprijin din exterior, nu va reuși să deblocheze procesul.

Pentru că mintea umană subconștientă are principiile ei de funcționare. Și puțină lume e capabilă să o înțeleagă! Majoritatea nici măcar nu știu că își folosesc mai puțin de 3% din potențialul propriului creier!

Și atunci oamenii nu au nevoie doar de sprijin exterior! Care necesită alte resurse. Ci de un imbold ca să SCOATĂ la lumină ceva ce deja există la INTERIOR!

Și aceste resurse există! Și cel mai des, ele stau NEFOLOSITE. Societatea te educă pur teoretic. Și te pregătește pentru o viață profesională mediocră. Nicidecum nu pentru performanță sau succes!

Secretul coachingului se bazează pe eliminarea unor bariere interne

Nu ai succes pentru că te temi de el. Ți-a lipsit antrenamentul în acest scop. Sau educația pentru viață. Faptul că ai mers la școală te-a pregătit pur teoretic doar pentru o profesie sau alta.

Astfel că după un EXCES de informație, pe care nici nu ai digerat-o complet, vei deveni suprasaturat. Și îți va fi greu să mai dorești să ÎNVEȚI și altceva!

Astfel  ai construit un sistem iluzoriu. Care te face orb. Și nu îți mai permite să vezi și lucrurile esențiale pentru TINE. Ai devenit un roboțel ușor de manipulat. Dar care nu mai poate funcționa autonom!

Roboțeii rulează programe PRESETATE. Și fac ceea ce li s-a trasat. Fără să se mai GÂNDEASCĂ la altceva. Văd doar ÎNAINTE. Lucrurile pe care deja le CUNOSC bine. Și refuză să se mai gândească la ceea ce încă nu cunosc!

Și acest blocaj se traduce prin: Nu am mai făcut asta niciodată! Însă tocmai de aici provine CREȘTEREA și DEZVOLTAREA!

Dar FRICA de a nu greși este puternic implementată din familie. Preluată de la părinții care au moștenit-o de la vechiul regim. Și puternic întărită la școală.

Secretul coachingului constă în gândirea laterală

Odată ce vorbești despre ceva, acel ceva începe să existe. Mai întâi sub formă de idee, apoi de OBIECTIV. Care poate deveni plan, schiță și apoi PROIECT clar și bine definit.

În etapa următoare, obiectivul se materializează. Și devine realitate. Dar această etapă depinde de CLARITATEA etapei precedente! Nu vei putea materializa un obiectiv NECLAR!

Iar pentru a CLARIFICA ceea ce îți dorești, ai nevoie de INTROSPECȚIE. De a privi în interior. Și a gândi DIFERIT de modul robotic în care ai fost educat să o faci!

Însă a SCHIMBA modul în care ai fost obișnuit să VEZI lucrurile e mai dificil decât pare! Primul pas e să ACCEPȚI că lucrurile pot fi și ALTFEL decât tu CREDEAI că sunt.

ACCEPTAREA faptului că PERCEPȚIA ta ar putea fi eronată e primul pas spre o primă ÎNCERCARE de a gândi lateral!

Secretul coachingului e dorința de progres

Această dorință e una NATURALĂ. Cu care ne naștem toți. Și pe care o îngropăm sub un munte de sarcini REPETITIVE. Menite să ne distragă ATENȚIA de la noi înșine!

Fapt care ne determină să orbim. Să devenim INCAPABILI SĂ VEDEM propriul nostru potențial! Iar dacă NU ȘTII că poți, ajungi SĂ CREZI că nu poți!

Iar PERCEPȚIA TA eronată despre propriul tău POTENȚIAL îl face pe acesta inutilizabil! Credința ta fermă că e greu, că e prea dificil, sau că nu se poate devine REALITATEA TA!

E suficient să VREI mai mult. Și acel MULT va vrea să se materializeze în mod natural! Și să spargă blocajele pe care le menții în mod artificial.

Însă dorința are un opozant puternic: FRICA. Dacă frica e mai mare, vei REPRIMA dorința o vreme. Dar dacă dorința crește, va învinge până la urmă frica!

Secretul coachingului constă în redobândirea curajului

Uneori, ai nevoie de zeci de ani ca să te confrunți cu frica ta. Și eventual să o și depășești. Însă TIMPUL e prețios. Cu cât mai REPEDE treci peste frică, cu atât e mai bine!

Vei avea timp să îți și materializezi planurile. Să le clarifici și să le pui în practică! Trecând peste propria reținere de a porni la drum!

Curajul există și el. Tot în stare LATENTĂ! Ascuns sub un strat superficial de anxietate. De teamă lipsită de obiect. De ezitare în fața NECUNOSCUTULUI. Adică a tot ceea ce e nou pentru tine!

O simplă schimbare de ATITUDINE, sau în MODUL în care alegi să privești lucrurile, îți va schimba radical viața! Însă schimbarea aceasta necesită un impuls din exterior.

Așa cum un foc uriaș pornește de la o simplă scânteie, și tu poți acum progresa pornind de la un simplu prim pas! Ședința pe care ți-o ofer GRATUIT și necondiționat, doar pentru că vrei să o CERI (cu un simplu clic AICI)!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *