DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Accesul la dezvoltarea personală este destul de limitat

Accesul

Accesul la dezvoltarea personală este destul de limitat

Accesul la un proces autentic de dezvoltare personală e mai dificil. Declarativ, toți vor dezvoltare personală. Dar practic, puțini vor avea accesul la acest proces subtil! În care să activeze resursele latente din mintea subconștientă!

Accesul e dificil în ciuda resurselor

De la un domeniu aproape necunoscut, dezvoltarea personală a ajuns ceva la modă. Un fel de MUST HAVE pentru cei ambițioși. Care au înțeles că activarea propriilor resurse latente este SOLUȚIA progresului.

Însă degeaba vrei ceva, dacă accesul îți este limitat! Sau, mai grav, dacă PROCESUL în sine este cel mai adesea ÎNLOCUIT cu surogate.

Când apare ceva la modă, imediat apar și imitațiile! Care oferă același ambalaj, același aspect, dar la alt nivel calitativ! Important e să se vândă iluzia!

Și da, e plin de materiale pe tema dezvoltării personale. Destinate tocmai celor cvare NU AU ACCES la ea! Dar se COMPLAC ÎN ILUZIE. Crezând că dacă doar CITESC DESPRE ceva, ai și ACCES la acel ceva!

E ca și cum aș citi despre mașini și m-aș uita la cursele de Formula 1, sperând să învăț astfel să conduc. Și să nu mai am nevoie de școala de șoferi!

Desigur, e important să VĂD mai întâi ce poate o mașină, cum se comportă condusă cu viteză, și ce consecințe pot apare în caz de impact.

Dar faptul că văd și CUNOSC aceste aspecte NU MĂ VA FACE ȘOFER! Ci doar un candidat ceva mai bine informat pentru școala de șoferi! La care voi avea sau nu acces!

Accesul necesită implicare

Adică o DORINȚĂ dublată de curaj. Altfel, vei rămâne ani la rând un simplu SPECTATOR. Dispus să PRIVEASCĂ DIN EXTERIOR procesul de dezvoltare personală.

Faptul că VEZI, din exterior, fără să te implici, îți poate fi de folos cândva. Însă nu poate înlocui procesul în sine! Teoria e una, și practica e alta!

Degeaba citești Kama-Sutra și înveți teoretic pozițiile cele mai bune, dacă nu practici! Asta ca să înțelegi mai clar uriașa diferență dintre a citi teoria și a trece la fapte în mod practic!

Dacă îți plac jumătățile de măsură, surogatele, înlocuitorii, atunci vei rămâne blocat în simpla dorință. Fără a avea acces la nimic concret. Pentru că refuzi să te implici suficient.

Accesul necesită determinare

Simplul fapt că citești DESPRE ceva nu îți dă automat acces la cunoaștere autentică despre acel ceva! Ci îți oferă doar niște informații. Adesea superficiale. Pe care tu le INTERPRETEZI prin prisma a ceea ce deja știi.

Adesea, ceea ce ȘTII este complet diferit de ceea ce este în realitate! Și atunci, filtrezi informația prin prisma OCHELARILOR tăi!

Vei privi un perete alb și vei pretinde că e gri, deoarece refuzi să îți scoți ochelarii de soare! Și vei fi convins că e gri, deoarece așa VEZI TU lucrurile acum!

Doar hotărârea, dispoziția de a face un EFORT constant, poate aduce o schimbare reală. Una e să vrei ceva și alta e să fii ferm în decizia de a trece la fapte!

Accesul tău la tine e ceva abstract

Procesul de dezvoltare personală nu e despre exterior. Motiv pentru care tot ce găsești pe Google e un mod GENERAL de a privi lucrurile.

Arta e să știi cum să privești spre INTERIOR. Și să cauți acolo resursele pe care deja TU LE AI! Doar așa le poți activa, folosi și valorifica!

Iar ce ai tu în interior nu poți găsi privind spre exterior! Ca în bancul cu Păcală, care și-a poierdut inelul în casă, dar îl caută pe stradă, sub un felinar. Explicând că în casă e întuneric, și nu ai nici o șansă să găsești ceva!

Și atunci degeaba ai acces la internet, dacă nu ai CURAJUL să te confrunți cu TINE. Cu traumele tale interioare și cu rănile emoționale nevindecate!

Știu, e greu de ACCEPTAT că ele există și că DOR. Însă citind, vei afla că toți le au. Nu ești o excepție nefericită! Ci dimpotrivă, un privilegiat care le ACCEPTĂ sincer! Ca fiind SINGURA cale de a le ameliora și vindeca!

Accesul tău la propriul viitor depinde mult de tine

Viitorul e incert. Pentru că e în continuă mișcare! Și se schimbă perspectivele prin prisma a ceea ce TU FACI ACUM. Nu poți ghici viitorul. Dar îl poți construi în fiecare moment!

Așa cum nu poți locui într-o casă încă neconstruită, dar poți pune cărămidă peste cărămidă pentru a o ridica! Tu alegi dacă zidești ACUM, sau dacă doar CITEȘTI despre acest proces! Sperând ca să se termine construcția de la sine, pentru că tu deja ȘTII cum să o faci!

Dorința ta de A EVITA EFORTUL nu aduce nici un folos. Iar tentativele tale de A SCURTA procesul nu pot să dea roade!

Poate ai fost obișlnuit să FENTEZI mereu viața. Să cauți scurtături, surogate sau metode rapide și ușoare. La școală a funcționat, deoarece erai deseori lăsat să trișezi! Însă în VIAȚA REALĂ nu mai ține figura!

Accesul la ghidul care te va însoți

Sunt mulți ghizi dispuși să îți VÂNDĂ informația SIMPLĂ ȘI RAPIDĂ care ar trebui să ÎNLOCUIASCĂ procesul lung și DIFICIL!

Și sunt mulți dispuși să CAUTE căile scurte, facile. Care nu becesită efort. Suntem făcuți să fim ERGONOMICI. Să economisim energie, dacă putem!

Așa că, în primă fază, vei CUMPĂRA. Vei studia materiale. Și vei citi DESPRE proces. Ca să DESCOPERI că el există și funcționează.

Puțini vor fi capabili să treacă mai departe. Și să aleagă să lucreze ÎN MOD PRACTIC. Alături de un GHID! Care costă! Și care te solicită să gândești! Ca să consumi energie și timp! Contar ergonomiei (a se citi comoditate) cu care erai obișnuit!

Verificarea accesului la proces nu te costă nimic!

Personal, ofer o primă discuție gratuit, oricui o cere. Nu din generozitate sau din altruism! Ci pentru că am nevoie să verific dacă clientul meu are ACCES la acest proces!

Pentru asta, sunt de îndeplinit câteva condiții de bază. Una este compatibilitatea intelectuală cu mentorul ales. Ca să poți face o ECHIPĂ cu acesta.

Alte criterii de acces la starea ta de bine sunt descrise în articolul de aici: 7 condiţii pentru accesul la starea de bine

Dacă le citești și consideri că și se potrivesc, hai să trecem la treabă ÎMPREUNĂ! Clic aici pentru o ședință gratuită!

Notă: Dacă te înscrii și nu te sun, va fi necesar să ai răbdare. Poate dura uneori o săptămână ca să te sun pentru o programare, și încă una până la ședința gratuită! Dar dacă știi ce vrei, vei ajunge acolo unde îți dorești. Rolul meu e să te sprijin să îți atingi obiectivele!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *