DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Tiparul mioritic al lui AȘA TREBUIE SĂ FIE

Așa trebuie să fie

Tiparul mioritic al lui AȘA TREBUIE SĂ FIE

Așa trebuie să fie viața noastră! Credința noastră disfuncțională cea mai păguboasă este că depindem de exterior. De conjuncturi, de întâmplare. Suntem convinși că nu putem schimba mare lucru. Și că ceea ce ni se întâmplă trebuie acceptat, că așa trebuie să fie viața noastră. Lăsăm la voia sorții totul, deoarece refuzăm să acceptăm că putem contribui semnificativ la propriul progres!

Dacă credem că așa trebuie să fie, nu ne mai opunem!

Ești supărat, nefericit sau deprimat? Nu contează, și alții sunt la fel! Deci probabil că așa trebuie să fie. Dacă și alții sunt nervoși, deprimați sau dezamăgiți de viață, e ca și cum ți-ar valida și ție normalitatea! Nu ai bani destui? Ai salariul prea mic? Nici alții nu au, deci e normal să fie așa! Moment în care refuzi să accepți că poți contribui și tu puțin la schimbarea situației! Că poți să controlezi lucrurile din interior. În loc să accepți ce ți se dă din exterior! Doar pentru că crezi cu tărie că așa trebuie să fie.

Viața ta depinde de tine

Depinde de proactivitatea ta! Mai ales de faptul că înțelegi că poți, prin forțe proprii, să faci o schimbare. Însă cel mai mare inamic al schimbării și al progresului este inerția. O inerție generată de convingerea ta că așa trebuie să fie lucrurile. Și că nu poți face prea mare lucru pentru a le schimba! Așa că nici nu mai faci! Lucru care îți confirmă oarecum pesimismul, și credința că oricum nu poți să faci nimic! Dacă ai fi făcut, ți s-ar fi confirmat exact opusul, că poți deține controlul asupra vieții tale!

De unde vine tiparul de tip așa trebuie să fie?

Vine din vremurile în care regimul autoritar te obliga să te conformezi, să te limitezi la o slujbă, la un salariu, și la un sistem. Erau interzise călătoriile externe, contactul cu străinii, afacerile și munca extraprofesională.

Chiar și vulturii care stau închiși în cușcă pot ajunge să trăiască idealurile găinilor. Convinși că zborul nu e pentru ei. Însă ei pot zbura, cu condiția să înțeleagă că sunt făcuți pentru asta! Și că e nevoie să se antreneze puțin, înainte de a se desprinde de sol! Însă rareori o fac, deoarece cred cu tărie că dacă au stat o vreme între găini, așa trebuie să fie! Renunță astfel de bună voie la zbor!

Când descoperi că nu așa trebuie să fie viața ta?

Când apare suferința, depresia, anxietatea! Adică apar semnale clare că lucrurile nu sunt cum ți-ai dori! Chiar dacă le accepți doar pentru că încă mai crezi că așa trebuie să fie ele! Însă tu decizi dacă vrei să bați pasul pe loc, și să perpetuezi insatisfacția, supărarea și stagnarea, sau vrei o schimbare. Care începe cu conștientizarea faptului că poți prelua controlul asupra vieții tale. Imediat ce descoperi că tu decizi cum ar fi bine să fie viața ta.

Dacă vrei să faci primii pași în direcția care ți se potrivește, pot fi alături de tine. Mă găsești AICI, pentru o primă discuție absolut gratuită!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *