DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Cum poți parcurge mai ușor lungul drum de la teorie la practică?

De la teorie la practică

Cum poți parcurge mai ușor lungul drum de la teorie la practică?

De la teorie la practică ai de făcut un salt calitativ. E ușor de citit, dar dificil de acționat. Aici dau rateuri cei mai mulți oameni. Sistemul de școlarizare (impropriu denumit „de învățământ”) se limitează la teorii sterile, lipsite de aplicabilitate practică și de obiective. Iar această lipsă a scopului, acest efort intens, lipsit de perspectiva vreunei aplicabilități practice, duce la demotivare. Astfel că elevul și studentul ajung să saboteze, inconștient, memorarea inutilă a teoriilor. Până la nivelul la care nu mai au ce să mai aplice în practică!

Cum pornesc pe drumul de la teorie la practică?

Un astfel de drum începe întotdeauna cu o DESTINAȚIE. Cu un OBIECTIV clar și bine definit. Cu un SCOP care te determină să VISEZI. Orice altă rețetă este doar o experiență menită să îți arate ce înseamnă o simplă încercare. Care prefigurează un eșec previzibil! Nu ai cum să nimerești destinația, dacă pornești la drum fără să știi exact unde dorești să ajungi! Fără repere clare, o decizie de a merge înainte, sau la dreapta, sau la stânga, nu te ajută la nimic! Corectitudinea alegerilor făcute se poate baza numai pe a cunoaște cât mai exact DESTINAȚIA dorită!

Dacă știu destinația, pot merge de la teorie la practică?

Adesea, destinația aleasă pripit este o iluzie. Visul poate fi supradimesionat. Sau deseori subevaluat! Poate fi nerealist, sau viciat de perspective ambigue. Așa că principala ta sarcină este să determini, cât mai clar, ce anume îți dorești. Iar aici intră în acțiune concretă abilitățile tale de auto-observare și auto-cunoaștere. Pe care eu le pot provoca, stimula și antrena. Alocând un TIMP prețios pentru acest prim pas, alegi să identifici DIRECȚIA potrivită. Nu voi gândi în locul tău, dar voi folosi acest timp pentru a te determina să gândești intens! Cu asta mă ocup, și mă găsești cu un simplu clic AICI!

Dacă știu deja destinația, cum ajung de la teorie la practică?

Odată definit SCOPUL TĂU, setate clar OBIECTIVELE din cariera și viața ta, vei ști exact încotro e bine să te îndrepți! Ai deja o direcție, un vis, niște jaloane clare. Ai predefinit DRUMUL TĂU! Abia acum e momentul să începi să studiezi TEORIA! Iar acest aspect va fi scurt și rapid. Fără să fie nevoie să pierzi ani de zile prin facultate, vei ști deja EXACT pe ce anume e nevoie să te FOCALIZEZI!

Mai rămâne să lucrăm împreună, pentru a învăța și CUM să determini mintea ta SUBCONȘTIENTĂ să se focalizeze și ea asupra scopurilor tale deja stabilite!

Cu asta mă ocup, și la asta mă pricep cel mai bine: să lucrez cu mintea subconștientă. Te pot învăța, treptat, câte puțin, câte ceva din această artă! Dacă vrei asta, și o ceri cu un simplu clic AICI.

Dacă elimin barierele mentale, pot ajunge ușor de la teorie la practică?

Odată ce știi cum funcționează mintea subconștientă, îți va fi mult mai ușor să scapi de blocajele mentale. Sau de balastul informațional inutil acumulat până acum de-a lungul vieții. Vei redobândi abilitatea de a te concentra pe ceea ce îți este ȚIE de folos! Ignorând orice altceva menit să te rețină din drumul tău! Piedicile exterioare greu de trecut au corespondent interior în mintea ta subconștientă, care par a fi mai dificil de depășit. Pentru că asta necesită antrenament. Cu asta mă ocup, te antrenez ca să preiei controlul… propriei tale minți! Dacă o ceri cu un simplu clic AICI.

De ce atât de puțină lume este capabilă să treacă de la teorie la practică?

Pentru că tranziția aceasta necesită UN PROCES autentic și personalizat. Descris mai sus, și format din pașii necesari. Iar acest proces necesită un EFORT CONȘTIENT. Extrem de rar, vei fi ghidat de intuiție, și vei simți, instinctiv toți pașii necesari! E ca la șah. Poți avea momente de inspirație, sau mutări norocoase, însă poți câștiga partida numai dacă analizezi rațional FIECARE MUTARE.

La fel ai de făcut cu fiecare DECIZIE și ALEGERE importantă din viața ta! Fără să gândesc în locul tău, și fără să pot să-ți spun CE SĂ FACI, sau CUM SĂ FACI, te voi antrena doar ca să știi să folosești ceea ce deja ai! Pentru că deja ai abilitatea de a gândi, și probabil îți lipsește timpul, voința și antrenamentul de a utiliza eficient propria ta minte. Aici te pot ajuta mult, dacă ceri o primă discuție, GRATUITĂ, online, cu un simplu clic AICI.  

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *