DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Valorile personale sunt cele care determină claritatea drumului tău spre succes!

Valorile personale

Valorile personale sunt cele care determină claritatea drumului tău spre succes!

Valorile personale sunt unice. Doar ale tale! Și reprezintă ceva ce te caracterizează doar pe tine. Specifice sistemului tău de valori!

Valorile personale sunt legate de scopurile tale!

Dacă scopurile pe care ți le-ai propus erau DIFERITE de valorile personale proprii, ai eșuat! Și vei eșua de câte ori vei încerca să atingi scopurile altora.

Mai ales dacă aceste scopuri sunt în contradicție cu convingerile tale. Practic, atingerea lor înseamnă să lupți cu tine. Și să te epuizezi încercând să te combați singur!

Valorile personale stabilesc ce și se potrivește și ce nu! Degeaba iei modele din exterior și încerci să le imiți! Dacă nu crezi în menirea ta, succesul te va ocoli mereu!

Valorile personale te definesc

Ele stabilesc cine dorești să fii. Și cum te-ai simți tu confortabil. Chiar dacă, pentru moment, alegi să faci un compromis sau altul!

Iar tentativele tale de a face ALTCEVA, doar pentru a-ți câștiga existența, nu vor da rezultatele dorite! Și arta e să știi exact ce vrei.

Iar pentru asta ai de aflat cine ești. Și ce valori reale te caracterizează. Pentru a ști încotro să îți îndrepți atenția. Ca să nu te opui propriului sistem de valori și convingeri!

Valorile personale îți pot fi deturnate

Și mereu se vor găsi persoane care să facă asta. Deoarece valorile tale personale sunt diferite de INTERESELE LOR! Și conflictul e gata!

Iar dacă tu ai nevoie de BANI, și ești dispus să faci ORICE pentru a-i câștiga, vei agrava acest conflict INTERIOR!

Și nu vei face ceea ce tu CREZI că e bine. Nici ceea ce știi să faci bine. Și nici măcar ceea ce ți se potrivește ție! Ci vei ÎNCERCA, făcând mari eforturi în acest sens, să mulțumești angajatorul tău!

Dar cu ce preț? Cu un preț uriaș! Te opui propriului tău sistem de valori personale. Și începi să te lupți cu tine! Cine crezi că va câștiga din lupta ta cu propria ta conștiință?

Valorile personale pot fi descoperite la timp

Abia când știi cine ești, și descoperi ce îți dorești tu cu adevărat, începi să stabilești clar o DIRECȚIE. Care îți aparține. Și în care poți merge fără eforturi substanțiale!

Ba chiar vei descoperi că mergi ușor, și drumul e lin! Nu te mai opui valorilor TALE! Ci ești în deplină concordanță cu ele.

Iar dacă ai deja vârsta mijlocie, și încă nu ai descoperit acest drum, hai să parcurgem procesul împreună. Și să-l accelerăm puțin!

Putem vorbi despre asta gratuit o întreagă oră! O poți cere cu un clic AICI.

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *