DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Visele ți se pot împlini dacă înveți cum să le dai viață

Visele

Visele ți se pot împlini dacă înveți cum să le dai viață

Visele sunt peste tot. Vin noaptea, când dormim, sau ziua, când visăm cu ochii deschiși. Însă le considerăm simple vise. Și adesea le reprimăm cu severitate. Ne spunem, în dialogul nostru interior, ceva de genul: Nu mai visa! Revino la realitate!

Iar asta se întâmplă pentru că nu credem destul de mult în visele noastre!

Visele se pot realiza

Și primul pas este să CREZI în ele. Sau mai bine zis, în TINE. În capacitatea TA de a le materializa. De a le pune în practică. Cu determinarea de a nu abandona la prima problemă cu care te confrunți.

Principalul instrument care te menține treaz în visul tău e vizualizarea. Capacitatea de a-ți imagina. De a vedea cu ochii minții visul. Ca și cum acesta ar fi deja realizat!

Inclusiv detaliile cele mai mărunte pot fi imaginate, vizualizate și examinate atent! Creierul subconștient nu face diferența dintre o imagine reală și una evocată, desenată sau reconstituită mental!

Desenul din mintea ta, vizualizarea visului ca și cum acesta ar fi deja împlinit, va funcționa ca un GPS în care ai introdus o destinație clară! Și deja vei vedea DRUMUL tău spre realizarea visului. Sau poate vei și face primul pas. Și următorii.

Visele sunt energie

Pentru a visa, ai nevoie de energie. Iar dacă ești risipitor, și consumi întreaga ta energie pentru a realiza visele ALTORA, există riscul să nu îți mai rămână combustibil pentru visele tale!

Adesea, pentru a te reîncărca, ai nevoie doar de timp și puțină odihnă. Ca să poți începe un proces util de INTROSPECȚIE. De privire spre INTERIOR. Ignorând, pentru câteva minute, exteriorul care te-ar putea distrage.

Abilitatea ta de a petrece TIMP cu TINE e esențială. Caz în care vei reuși să FOCALIZEZI energia ta spre tine. Spre ceea ce îți dorești tu cu adevărat. Iar ENERGIA ta va prinde viață, sub forma unui FILM mental.

Ești regizorul, scenaristul, producătorul filmului vieții tale. Film în care joci tot tu și rolul principal. E decizia TA de a alege să scrii frumos, să îți oferi un rol echilibrat și armonios.

Visele se materializează dacă crezi în ele

Energia din visele tale poate să devină realitate. Cu cât investești mai multă energie, cu atât eforturile tale de a-ți materializa visele sunt mai mari.

Însă motorul principal este ÎNCREDEREA TA în propria ta capacitate de a transforma visul în realitate! Dublată de abilitatea dobândită de a vizualiza propriul tău vis!

Practic, e un PROCES de autoeducare. Și de utilizare corespunzătoare a tehnicilor de psihologie aplicată. Astfel încât să ai acces la autocontrolul propriei tale minți!

Visele și dialogul tău interior

Dorințe avem destule, și visele noi apar mereu. Dar le abandonăm repede. Pentru că în dialogul nostru interior, ne spunem că sunt prea greu de atins. Sau credem că nu avem resurse să le materializăm.

Ne mințim, ne păcălim sau cădem victime unor prejudecăți. Sau a propriei gândiri superficiale și limitative. Credințele noastre interioare sunt obstacole în calea propriilor noastre realizări!

E o artă să facem un efort de a fi SINCERI măcar cu noi înșine. De a accepta să avem un dialog interior deschis cu propria persoană! Vezi și articolul DIALOGUL INTERIOR – TU CUM VORBEȘTI CU TINE?

 

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *