DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Înțelegerea vieții devine azi tot mai necesară pentru supraviețuire!

Înțelegerea

Înțelegerea vieții devine azi tot mai necesară pentru supraviețuire!

Înțelegerea modului în care funcționăm este de mii de ori mai importantă decât înțelegerea mecanismelor de funcționare al unor instrumente folosite în profesie. Cu toate astea, ne concentrăm obsesiv pe acumularea de informații despre aparatură și utilaje folosite doar la muncă.

Înțelegerea mediului înconjurător prin prisma subiectivismului personal

Înțelegerea a ceea ce se întâmplă în jurul nostru este puternic influențată de modul în care noi INTERPRETĂM realitatea. Și adesea o PERCEPEM eronat. Din cauza subiectivismului și a distorsiunilor cognitive.

Deformăm realitatea, o mistificăm și distorsionăm propriile percepții. Ne mințim pe noi, ca să ne protejăm de adevărul incomod. Și apoi ne mirăm că facem ALEGERI bazate pe emoții, nu pe logică. Alegeri pe care le apoi regretăm!

Dar pentru a înțelege cum funcționează lumea, societatea și viața în general, avem de înțeles mai întâi cum funcționăm chiar noi! Abilitatea mea de a ști cum funcționez eu și cum lucrează propriul meu creier face diferența!

Înțelegerea propriei persoane

Adesea, facem fapte sau luăm decizii pripite. Pe care le regretăm, deoarece nici noi nu le înțelegem! Îmi propun să nu fumez, să nu beau, să țin regim sau să fac sport. Și nu mai respect propriile alegeri! Apoi mă învinovățesc pentru asta!

În realitate, nu știu cum să comunic cu… mine. Nu mă CUNOSC destul de bine. Și nici măcar nu am idee despre principiile de bază cu privire la funcționarea propriului meu creier. Mai ales partea subconștientă a acestuia!

E ca și cum la serviciu mi s-ar da un aparat despre care nu știu nimic, și pe care ar trebui să îl utilizez cât mai eficient. Fără să învăț modul în care acesta funcționează!

Înțelegerea resorturilor ascunse ale minții mele

Dacă primesc un aparat la slujbă, mă voi ambiționa să învăț cum se folosește corect. Voi cere sprijin de la cei care deja ȘTIU. Și voi face tot posibilul să asimilez competențele necesare pentru a folosi eficient aparatul.

Când e vorba de mintea mea subconștientă, mă voi teme. Voi fi extrem de reticent! Dacă nu funcționează corect? Dacă am gânduri greu de digerat? Sau dacă descopăr niște defecte mari, imposibil de reparat? Parcă e mai bine să ascund, să nu știu nimic, și nici să nu caut. Pur și simplu îmi lipsește curajul!

Înțelegerea propriului tău creier emoțional

Iar dacă ești superficial, nu vei înțelege mare lucru din TINE. Ci vei funcționa din inerție. Reprimând, ascunzând sau lăsând să explodeze, după caz, emoțiile tale. Apoi, te vei simți vinovat pentru propriile reacții.

Capacitatea ta de a CONȘTIENTIZA, de a înțelege lucrurile elementare despre cum funcționezi tu, va face diferența în viața ta. Ai de integrat EMOȚIILE, care adesea sunt opuse rațiunii. Și de armonizat interacțiunea ta cu tine.

Altfel, riști să fii măcinat de conflicte interioare, de minciuni autoadministrate și de ezitări, amânări și indecizii. Și vei ajunge să-ți consumi toată energia, să te consumi complet în interior. Fără să știi de ce și fără rezultate.

Înțelegerea vieții e o artă

Și ca oricare artă, necesită efort. Și multă determinare. Dorință de progres combinată cu curiozitatea de a ști. De a afla cât mai mult despre TINE. Și despre emoțiile tale contradictorii. Care odată armonizate, ordonate și corect gestionate, îți schimbă viața.

E un întreg PROCES. Pe care o lectură nu îl poate înlocui. Dar despre care poți afla ușor, dacă ai DESCHIDEREA mentală. Și curajul de a accepta că harta succesului e în mâna ta.

Capacitatea ta de a depăși propriile REZISTENȚE, de a face un EFORT conștient pentru a te auto-descoperi, va duce la înțelegerea mecanismelor care te pot schimba radical, în doar câteva ore.

Putem discuta despre asta, prima oră fiind absolut gratuită (clic aici)

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *