DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Află cum poți să-ți recâștigi încrederea în oameni

încrederea

Află cum poți să-ți recâștigi încrederea în oameni

Încrederea este un sentiment atât de prețios, încât ne dictează conduita. Ne comportăm așa cum CREDEM noi că trebuie să fim. Nicidecum așa cum ar fi necesar.

Așa că azi ne confruntăm cu o criză majoră de încredere. Competiția dintre oameni a devenit mai ascuțită ca niciodată. Iar încrederea atât de necesară cooperării a fost înlocuită cu minciună, frică și machiavelism.

Încrederea ar putea veni din interior

Dacă ai încredere în tine, în propria persoană, vei fi stabil emoțional. Așa că vei reuși să treci ușor peste orice tip de probleme. Să investești și alte persoane din jurul tău cu încredere! Vei fi disponibil și deschis pentru cooperare!

Însă dacă stima ta de sine e scăzută, și neîncrederea ta e mare, te vei izola de oameni. Ai experimentat oferirea încrederii, și ai fost înșelat. Te-ai simțit rănit!

Iar TEMEREA ta de a nu repeta experiența dureroasă te determină să te retragi. Să refuzi a mai oferi altora încrederea ta! Așa ajungi să rămâi singur!

Cui merită să-i oferi încrederea ta?

Capacitatea ta de a ști să faci TRIEREA este esențială! Dacă te-a rănit un om lipsit de încredere în el, nu înseamnă nimic. Decât că ai refuzat să SIMȚI ceea ce deja simțeai. Știai că vei fi rănit, că așteptările tale vor fi înșelate.

Însă lipsa ta de realism în ALEGERE îți aparține doar ție! Nu e vinovat doar cel care a profitat de naivitatea ta. Răspunderea o poartă și incapacitatea ta de a cunoaște, observa și evalua PERSOANA căruia ai ALES să-i oferi încrederea ta!

Dar rana deschisă atunci poate rămâne activă multă vreme. Până decizi să o vindeci.

Cum evaluezi persoana din fața ta și încrederea în ea?

Încrederea pe care tu o ai în tine este esențială. Când tu crezi în tine, și în capacitatea ta de a evolua, vei folosi la maximum resursele tale. Astfel că vei fi capabil să observi atent orice persoană. Să simți în ce măsură aceasta merită încrederea ta!

Important e să evaluezi corect doar PERSOANA din fața ta! Nicidecum NEVOIA ta de a beneficia de anumite servicii din partea ei!

Dacă vei omite să observi atent PERSOANA, și te vei lăsa ghidat doar de eventualele beneficii pe care tu crezi că acea persoană ți le poate oferi, riști să fii dezamăgit!

La fel ca ofertele de locuri de muncă miraculoase, care creează așteptări atât de mari, încât uiți esențialul. Să verifici mai întâi ofertantul, firma, trecutul ei și datele disponibile despre aceasta!

Abilitatea de a observa și încrederea ta în tine

crederea ta în tineOdată ce competența ta în a observa alte persoane SE DEZVOLTĂ, vei avea acel sentiment de SIGURANȚĂ pe care ți-l conferă CUNOAȘTEREA.

Faptul că AI ALES să observi, să evaluezi, și să simți înainte de a lua o decizie, îți dă un sentiment de securitate personală. Încrederea în tine ia naștere și se întărește!

Iar aceasta se reflectă într-o evaluare corectă a situației, a relațiilor interumane și a modului în care cooperezi. Cu cât ai un nivel mai ridicat de competență, cu atât începi să ai mai multă încredere în tine, și în cei din jur!

Hai să cooperăm, și să dezvoltăm împreună abilitățile tale sociale! Pentru a construi încrederea de care ai atâta nevoie! Mă găsești AICI.

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *