DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Află de ce starea de bine este strâns legată de creativitate și performanță

Starea de bine

Află de ce starea de bine este strâns legată de creativitate și performanță

Starea de bine este fundația succesului. Doar dacă ești calm, relaxat și în echilibru cu tine însuți, vei reuși să construiești ceva. Și să folosești capacitățile creierului tău. Altfel, mediocritatea te va ține blocat.

Starea de bine vine din interior

Adesea, factorii externi ne influențează negativ starea de bine. Însă asta este doar o PERCEPȚIE. Mai importantă decât REALITATEA! Adesea amplificăm evenimentele exterioare.

Iar modul în care noi PERCEPEM evenimentele din exterior are un impact major asupra stărilor sufletești pe care le experimentăm!

Prin modificarea modului în care noi vedem lucrurile exterioare, se schimbă percepția. Și automat și starea pe care o avem! Însă aici e arta!

Abilitatea ta de a reinterpreta ceea ce vezi, de a dezvolta capacitatea de a înțelege clar ceea ce se întâmplă în EXTERIOR va aduce claritate și în INTERIORUL tău!

Starea de bine se creează!

Nimic nu e întâmplător. Și tot ce construim este rezultatul unui EFORT consistent. Orice lucru lăsat la voia întâmplării aduce REZULTATE adesea nedorite.

Suntem RESPONSABILI de modul în care PERCEPEM realitatea. Și de EFORTURILE pe care le facem pentru a o influența!

Iar STAREA ta din acest moment este REZULTATUL acțiunilor tale din trecut! Dacă ești nemulțumit ACUM de starea ta interioară, este din CAUZĂ că în trecut ai depus un EFORT ineficient pentru a schimba ceva în viața ta!

Doar dezvoltarea abilității tale ta de a te concentra pe SCHIMBARE, pe SCOPURI, pe OBIECTIVE  clare și bine definite, duce la REZULTATELE dorite!

Starea de bine și cercul vicios

Dacă starea ta este una bună, vei fi creativ și eficient. Așa că te vei pune pe treabă, vei face un EFORT, și vei fi FOCALIZAT pe lucrurile care merită făcute.

Dimpotrivă, dacă îți lipsește pe moment starea de bine, vei fi haotic. Și vei începe să te neglijezi. Și să UIȚI de faptul că SCOPURILE TALE sunt importante. Caz în care vei deveni PRIZONIER în acest cerc vicios!

Metaforic, poți fi asemenea unui taximetrist cu rezervorul de benzină gol! El așteaptă să vină un client să achite cursa, ca să poată cumpăra benzină! Dar nici un client nu va plăti unui taxi care nu îl poate duce la destinație!

În lipsa stării de bine, te zbați ca peștele pe uscat! Nici nu știi de unde să pornești, și mai ales în ce direcție! Și apare PESIMISMUL, alimentat de eșecurile repetate! Pe care le crezi imposibil de depășit!

Dacă ești capabil să te MOBILIZEZI, să găsești resurse de ENERGIE mentală, și de OPTIMISM, te pui pe treabă și treci la ACȚIUNE. Însă e greu să spargi cercul vicios al pesimismului!

Starea de bine se învață!

Ai nevoie de mentori, de antrenori, de modele, de exemple vii. Ca să VEZI că se poate. Și ca să iei exemplu de la alții! Dacă ei reușesc, poți și tu! E chestie de antrenament, de efort, de acțiune!

Adesea, pentru a ne mobiliza, avem nevoie de ANTURAJUL potrivit. De oameni care să ne ÎNCURAJEZE. Șă ne aducă aminte că SE POATE! Și chiar să ne dea un exemplu personal!

Orice persoană de succes are modele. Pe care le imită, copiază sau urmează! Și uneori le depășește! Problema este la PORNIRE. O stare NEGATIVĂ îți poate tăia orice elan!

Iar capacitatea de a face PRIMII PAȘI este blocată de la început de neîncredere și pesimism! Așa că PRIMUL PAS e deja jumătate drumul!

Starea de bine și rolul meu

Menirea mea e să îți spun că SE POATE. Că depinde tine să îți schimbi PERCEPȚIA asupra lumii. Și a modului în care aceasta funcționează!

Nu putem schimba lumea, dar avem posibilitatea să îi înțelegem modul de funcționare! Condiție de bază pentru a ne putea ADAPTA la ea! Ca să putem genera o stare de bine INTERIOARĂ.

Și asta chiar dacă la EXTERIOR lucrurile par a fi la prima vedere DIFERITE de ceea ce ne dorim! Exteriorul nu poate fi schimbat. Sau se schimbă lent și cu dificultate. Însă INTERIORUL e cel care se adaptează. Și e menirea TA să lucrezi asupra lui!

Iar eu te pot ajuta, răspunzând la întrebările tale. Și clarificând dubiile și nelămuririle tale existențiale. Fapt care te poate face mai eficient, mai optimist și mai creativ! Mai capabil să îți construiești propriul drum! Clic aici

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *