DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Ancorarea în prezent este esențială pentru tine!

Ancorarea în prezent

Ancorarea în prezent este esențială pentru tine!

Ancorarea în prezent este atât de importantă, încât tinde să devină un clișeu verbal. Pe care îl repetăm mult prea des, fără să-i înțelegem esența. Apoi rămânem captivi în TRAUMELE din trecut! Prea dureroase pentru a fi ignorate. Devenite repere importante în modul nostru de viață! Astfel, majoritatea acțiunilor utile sau pozitive vor fi evitate, amânate sau ignorate. Deoarece au rămas LEGATE de amintiri din trecut!

Ancorarea în prezent îți schimbă atitudinea!

Capacitatea ta de a depăși eșecurile sau traumele din trecut stă în modul în care alegi să le PERCEPI. O greșeală poate fi văzută ca fiind o durere, o rușine sau o devalorizare! Caz în care atitudinea ta poate deveni una de EVITARE! De amânare a acțiunii de orice fel.

Aceeași eroare poate fi INTERPRETATĂ ca fiind o lecție, o experiență de viață! Caz în care atitudinea ta va rămâne pro-activă! Vei fi tentat să repeți experiența, având conștiința erorii din trecut, și siguranța că nu o vei mai repeta!

Ancorarea în prezent înseamnă desprinderea de traumele trecutului!

Dacă experiențele dureroase din trecut au creat o anxietate, aceasta va avea rolul de blocaj mental. Va fi o frică nejustificată, fără obiect, bazată pe un eșec din trecut. Vei refuza să repeți experiențele care au avut consecințe neplăcute sau dureroase.

Chiar și un sportiv care a pierdut un meci, sau a ratat o ocazie decisivă de a câștiga meciul, și a fost huiduit, se poate bloca în trecut! Astfel că nu va mai avea curaj să joace! Însă în sport cazurile de acest gen sunt rare. Sportivii au fost antrenați să dezvolte o atitudine pro-activă! Sunt de regulă perseverenți, orientați spre performanțe, spre ancorarea în prezent! Indiferent de ratările și eșecurile dureroase din trecut, ei merg înainte!

Însă în viața personală, un singur eșec dureros îți poate distruge complet ancorarea în prezent! Pe care o poți înlocui cu refugiul în trecut! Mai ales în eșecurile, durerile sau traumele sale!

Ancorarea în prezent se învață

Abilitatea ta de a trăi în prezent e o atitudine. O competență de viață care se educă și se antrenează. E un mod simplu și sănătos de a privi lucrurile, și de a depăși eșecurile trecutului. Este o abilitate care necesită antrenament pentru a se dezvolta. Alături de antrenorul, mentorul sau echipa orientată spre GĂSIREA SOLUȚIILOR POTRIVITE! Este decizia ta de a trăi și retrăi dramele trecutului. Sau de a crea prezentul. Tu singur alegi unde dorești să trăiești. Dacă vrei să fugi de realitate, și să revii mereu în trecut. Sau dacă alegi ancorarea în prezent.

Rolul meu e să te antrenez. Dacă ești foarte hotărât să începem procesul de tranziție de la concentrarea pe trecut la ancorarea în prezent. Putem discuta GRATUIT despre asta, online sau la telefon, o oră întreagă. Mă găsești ușor, cu un clic AICI.

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *