DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Banii tăi trebuie economisiți sau cheltuiți?

Banii tăi

Banii tăi trebuie economisiți sau cheltuiți?

Banii tăi au un rol important. Sunt făcuți să circule cu un scop bine definit. Adică să îți concentreze în mână putere de cumpărare. Și e ALEGEREA TA dacă o folosești eficient sau nu.

Banii tăi pot fi utilizați productiv

Ca oricare altă resursă, banii tăi pot fi puși la treabă. Orice lucru nefolosit ruginește, se degradează sau, în cazul banilor, se devalorizează. Pilda biblică a talanților arată clar că banii sunt făcuți să CIRCULE!

A economisi bani poate fi benefic uneori. Dacă în final economiile sunt utilizate pentru investiții. Iar investițiile pot fi în bunuri sau servicii. Toate menite să aducă VALOARE calității vieții tale.

Orice altă utilizare a banilor e risipă! Și arta e de a deosebi investițiile de cheltuieli! O investiție aduce valoare, crește calitatea vieții și nivelul de confort. O cheltuială oferă doar ILUZIA, pe termen scurt, a progresului.

Banii tăi costă prea mult?

Modul în care alegi să investești banii tăi este adesea legat de percepția ta asupra lor. Și de modul în care tu îi obții. Dacă ÎȚI PLACE munca ta, și pui pasiune în ea, banii tăi vin cu plăcere. Și vor fi utilizați rațional.

În cazul în care banii tăi vin ca urmare a unor eforturi foarte mari, dezvolți o oarecare REPULSIE subconștientă față de munca ta. Și automat și față de banii obținuți din ea! Dacă tu sacrifici sănătatea și energia ta pentru a face bani, vei acumula doar ură față de bani.

Iar ura ta față de bani se va traduce prin risipirea lor pe surogate, iluzii sau jocuri de noroc. Iar investițiile vor lipsi complet din viața ta. Fiind complet înlocuite cu cheltuielile nejustificate.

Banii tăi îți transmit un sentiment?

Dacă sentimentele tale față de bani sunt de respingere, de ură, banii ți se vor scurge printre degete! Însă dacă obții banii tăi printr-o muncă plăcută, cu care te armonizezi, vei avea sentimente bune față de bani. Și vei alege să-i pui la treabă în folosul tău!

Capacitatea ta de a iubi munca pe care o faci, și mai ales oamenii pentru care lucrezi, este strâns legată de modul în care vei ști să investești banii tăi!

Adesea auzim afirmații de genul: Dacă aș avea bani mulți, aș face o afacere mare… Problema este alta. Dacă ai avea încredere în tine și în afacerea pe care o visezi, ai ști și cum să obții acei bani.

Banii tăi se pot multiplica

De cheltuit, banii pot fi ușor cheltuiți. Arta e să-i INVESTEȘTI. Adică să cumperi ceva care să îți aducă investiția ÎNAPOI. Dacă se poate, de mai multe ori!

E ca și cum cumperi cumperi un cireș cu 10 lei, care la un moment dat, peste 5-6 ani, produce cireșe care se vând cu 10 lei kilogramul! Dar poate produce câteva zeci de kilograme. Și asta în FIECARE AN!

Înainte de a cumpăra ceva, fă o scurtă analiză. Și calculează cât vei câștiga din investiția ta. Și abia apoi ia decizia de a cheltui banii tăi.

Banii tăi sunt strâns legați de competența ta

Abilitatea ta de a câștiga bani se învață. La fel ca și oricare altă abilitate! La fel, și capacitatea ta de a DECIDE corect în ce îți investești banii! Așa că pe primul loc ar putea să fie EDUCAȚIA TA în ce privește banii!

Investind în tine, în dezvoltarea abilității tale de a lua DECIZII BUNE, te dezvolți ca antreprenor. Ca om capabil să pună banii în mișcare pentru tine!

E ca și cum ai lua decizia să investești într-o tipografie care va tipări bani! Însă tipografia respectivă ești chiar tu! Mai ai nevoie doar de SOFTUL necesar. Și poți începe procesul de făcut bani!

Rolul meu e să ghidez în acest proces. (clic aici)

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *