DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Cât costă fericirea ta și ce ești dispus să sacrifici pentru ea?

Fericirea

Cât costă fericirea ta și ce ești dispus să sacrifici pentru ea?

Fericirea ta costă! Nimic nu e gratis, și efortul de a fi fericit e costisitor. Banii aduc confort, și confortul costă bani! E un cerc vicios în care tindem să intrăm cu toții.

Pentru a produce bani, e nevoie să te sacrifici. Să sacrifici tocmai fericirea, confortul și starea de bine. Și să muncești adesea în EXCES!

Însă banii pe care îi faci îți pot aduce bunuri materiale, și îți pot ridica mult CONFORTUL. Iar un confort superior poate însemna o STARE DE BINE și automat, mai multă fericire!

Fericirea e ceva interior

Fericirea vine din interior. Iar dacă interiorul e nefericit, ai tendința de a CĂUTA fericirea în exterior. Alegerea îți aparține! Și tu stabilești DIRECȚIA spre care îți orientezi eforturile.

O metaforă la modă acum peste 30 de ani se referea la un tip care își căuta cheile în fața casei. Întrebat unde le-a rătăcit, explica faptul că le-a pierdut undeva în casă. Dar pentru că ÎN CASĂ e întuneric beznă, nefiind curent, el preferă să le caute AFARĂ, unde e mai multă lumină!

Așa și cu fericirea, dacă lipsește la INTERIOR, tindem să o căutăm ÎN EXTERIOR, acolo șansele să o găsim sunt practic nule. Însă ILUZIA ne captivează, și continuăm căutările.

Fericirea și sacrificiul de sine

Dacă ești comod, leneș sau ezitant, nu progresezi. Și nici nu te simți împlinit. Iar dacă ești activ, harnic și muncitor, riști să pierzi din vedere scopurile tale, și să devii captiv într-o goană lipsită de sens.

Optim ar fi să fii activ, harnic și muncitor, dar fără să fii dispus să te sacrifici total pentru asta. Ci să păstrezi un ECHILIBRU între muncă și odihnă.

Prioritatea ta e bine să fie starea de bine, de mulțumire, de satisfacție în ceea ce faci, gândești și trăiești. Fără să cazi vreodată în extreme.

În momentul în care alergi după fericire, și pentru asta sacrifici tocmai fericirea, ai o problemă! Cu cât alegi să te sacrifici mai mult, cu atât pierzi din vedere OBIECTIVELE tale reale!

Fericirea înseamnă de fapt echilibru

Iar momentele nefericite au ca rol să îți arate DIFERENȚA majoră dintre STĂRI. Ca să fii capabil să apreciezi momentele bune, e nevoie să treci și prin stări mai puțin bune!

Nimeni nu poate fi fericit continuu, iar a fi capabil să apreciezi ceea ce ai se învață. Iar momentele nefericite îți pot fi un bun profesor!

Arta e să știi să păstrezi un echilibru în interiorul tău. Să faci ce îți place, și să te concentrezi pe muncă, alternând-o cu odihna.

Iar dacă pe moment ai tendința să cazi în extreme, e bine să fii capabil să-ți dai seama de asta. Și să te observi cu mare atenție! Doar așa vei putea lua măsuri, și restabili un echilibru atât de necesar.

Iar dacă singur nu reușești, nu e nici o problemă! Rolul meu e să te ajut, să te informez corect, și să observ eventualele derapaje, care te pot face să suferi.

Hai să vorbim despre asta, dacă vrei să știi mai mult, într-o primă discuție pe care ți-o ofer gratuit – clic aici.

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *