DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Conformismul tinde să devină o zonă de non-gândire

Conformismul

Conformismul tinde să devină o zonă de non-gândire

Conformismul e la modă în societățile needucate. E mult mai comod să imiți, asemenea maimuțelor, decât să gândești rațional, să iei decizii și să creezi! Iar dacă găsești și un SISTEM dispus să te plătească pentru a nu gândi, ești tentat să accepți oferta fără ezitare!

Conformismul este opusul curajului

În epoca modernă, opusul curajului nu mai este frica! Ci incapacitatea de a mai ieși din TIPARE. Și tendința de a te lăsa dominat de SISTEME. Care te transformă în roboțel lipsit de voință. Și mai ales de PUTERE DE DECIZIE.

Treptat, tu nu mai faci multe alegeri. Deoarece aleg alții pentru tine! Ești doar o simplă componentă din SISTEM, și doar EXECUȚI ceea ce alții AU DECIS în locul tău. Fără să te mai preocupe dacă ți se potrivesc sau nu și ȚIE alegerile LOR.

Până și votul electoral a devenit o simplă formalitate, lipsită de orice efect în ce privește REZULTATELE. Cunoscute în detaliu cu mult înainte de votare.

Conformismul te face nefericit

A te conforma unor sisteme care pun prioritate pe PROPRIUL interes înseamnă a RENUNȚA la interesele TALE! Sau mai exact, a sacrifica persoana ta pentru a satisface interesele ALTORA.

Iar primul semn că te-ai conformat dorințelor LOR, și ai neglijat NEVOILE TALE, este că apare SUFERINȚA. Nu te doare nimic, analizele îți ies bine, dar tu te simți tot mai rău!

Iar NEFERICIREA este o plagă a lumii moderne. În care oamenii ALEG să își vândă, pe un salariu de subzistență, tot timpul și toată energia.

Motivul este simplu, PERCEPȚIA generală fiind că AȘA FAC TOȚI. Sau că AȘA FACE TOATĂ LUMEA! Însă unii se trezesc, și fac altfel. Sunt non-conformiștii.

Conformismul înseamnă de fapt plafonare

A te conforma cererilor ALTORA, și a neglija NEVOILE TALE proprii și personale e o formă de SACRIFICIU de sine. Și da, pare a fi înălțător să te sacrifici pentru patrie, sau pentru popor. Sau uneori și pentru companie. Și mai ales pentru veniturile tot mai nesimțite ale acționarilor săi!

Problema este că degeaba te sacrifici tu, dacă alții vor refuza să îți recunoască meritele. Sau să te recompenseze pe măsură! Dimpotrivă, calul care trage este încărcat și mai tare!

Iar tu faci eforturi pentru a le demonstra altora că ești serios, și că stai peste program. Sperând, în sinea ta, că dacă nu vei fi apreciat, măcar nici nu vei fi criticat!

Conformismul e un cerc vicios

În care ai tendința de a rămâne captiv. Și din care vei ieși cu mare greutate. Și numai după ce sănătatea îți este serios afectată! Altfel, de ce ai face un EFORT pentru a SCHIMBA ceva?
Iluzia unui CONFORT te menține în zona sacrificiului permanent. Și toate eforturile TALE sunt orientate, direcționate în BENEFICIUL ALTORA.

Iar tu consideri asta ca fiind ceva normal, pentru simplul motiv că AȘA FACE TOATĂ LUMEA. Și da, așa fac MULȚI. Dar nu toți. Ci numai cei care sunt NEGLIJENȚI. Și nu le pasă de ei, de progres, de timpul lor și de posibilitatea de a crește.

Arta e să știi cum să te desprinzi de grup. De grupul celor fără pretenții de la viață. Și care nu mai au energie să lupte pentru ei. Deoarece își folosesc integral toată energia în slujba intereselor altora.

Conformismul se vindecă prin CURAJ

A avea curajul să schimbi ceva necesită un oarecare EFORT. Pe care îl faci doar dacă ai MOTIVAȚIA necesară. Și dacă CREZI cu tărie în șansele tale de succes.

Însă lipsa de ÎNCREDERE în tine, în propria ta persoană și în CAPACITATEA TA de a te auto-depăși te împiedică adesea să faci EFORTUL necesar în direcția potrivită.

Și direcția este mult mai importantă decât viteza! Degeaba te grăbești mereu, dacă mergi în direcția greșită! Degeaba muncești pentru alții, dacă te neglijezi PE TINE!

Conformismul se vindecă prin nonconformism

Un antrenor, life coach, va fi un nonconformist care te va contamina cu entuziasmul său. Nici un conformist nu va alege o profesie care acum 15 ani nu exista! Și pe care foarte puțini o practică și azi!

Prin urmare, dacă vrei să renunți la conformism, fă ceva DIFERIT de ce face toată lumea. Și ia-ți un ANTRENOR PENTRU SUCCES. Alături de care vei descoperi că poți mai mult.

Alegerea îți aparține, și inițiativa ta de a crește va da rezultate în urma unui EFORT conștient în acest sens. Primul pas fiind și cel mai dificil, dar totodată esențial. Să mă contactezi pentru a beneficia de o ședință gratuită, online (clic aici).

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *