DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Conștientizarea face diferența în calitatea vieții tale!

Conștientizarea

Conștientizarea face diferența în calitatea vieții tale!

Conștientizarea e abilitatea de a vedea clar anumite lucruri. Pe care refuzi să le vezi, deoarece nu îți prea plac. Merge la pachet cu ACCEPTAREA realității. Și e opusul ILUZIEI în care ne zbatem cu toții zi de zi.

Conștientizarea ca stare de fapt

A fi conștient înseamnă să fii atent focalizat la realitatea din jurul tău. Și totodată să refuzi să te lași acaparat de ILUZIE. Fapt care necesită puțin efort.

Însă realitatea e dură, inconfortabilă și ne sperie. În timp ce ILUZIA e plăcută și îți poate da, pe moment, o falsă senzație de confort. Pe care o poți realimenta cu alte iluzii!

Puțini sunt cei dispuși să sacrifice confortul imediat, și să îl înlocuiască cu un disconfort temporar. Ancorându-se puternic în REALITATE. Cu efecte benefice pe termen lung.

Cei mai mulți preferă să se ascundă în iluzia pe termen scurt. Ignorând lipsa de perspectivă pe termen mediu sau lung pe care iluzia o oferă cu generozitate!

Conștientizarea nu e strict necesară

Ci este o OPȚIUNE. Poți alege să o ignori la nesfârșit. Vei fi incapabil să faci LEGĂTURA dintre SUFERINȚA TA și ILUZIA pe care ți-o administrezi!

Iar dacă vei ACCEPTA că ele sunt STRÂNS LEGATE, e un prim semn că ai avut acces la conștientizarea atât de necesară. Însă tu alegi dacă PĂSTREZI sau nu momentul.

Poți să ai o REVELAȚIE, și să te bucuri că ai descoperit ADEVĂRUL eliberator. Pe care apoi ALEGI să îl păstrezi, făcând un efort suplimentar să îl cauți mereu.

Sau, dimpotrivă, realitatea te poate speria. Caz în care optezi pentru a fugi de ea. ȘTII exact care e adevărul, însă ești incapabil să te CONFRUNȚI acum cu el. Și alegi să amâni momentul!

Conștientizarea ca opțiune

Dacă ai suficiente resurse de CURAJ, poți alege să fii SINCER cu tine. Și abia atunci renunți, de bună voie, la ILUZIA în care te complăceai de multă vreme.

Însă fiind vorba de o ALEGERE LIBERĂ, poți să o amâni oricând. Iar dacă nu există PRESIUNI MAJORE, vei face exact aceleași alegeri: De a nu schimba nimic!

Partea cea mai interesantă e că tu rareori faci LEGĂTURA, conexiunea dintre ALEGERILE tale și SUFERINȚELE prin care treci! Și apoi nu știi de ce SUFERI.

Iar dacă reușești să descoperi CONEXIUNEA dintre SUFERINȚA TA și modul în care iei DECIZII, ești pe jumătate eliberat! Se cheamă că ai devenit conștient!

Conștientizarea în practică

În loc să dau definiții, mai bine vin cu un exemplu concret. În cazul FUMĂTORULUI, fiecare om, fără excepție, CUNOAȘTE multe despre fumat. ȘTIE exact la ce se expune! Însă CONTINUĂ să fumeze.

Abia când apar DURERI, suferințe fizice reale, și suspiciuni ale medicilor cu privire la o potențială boală gravă, fumătorul poate deveni CONȘTIENT de ceea ce deja CUNOȘTEA!

Acest exemplu concret arată DIFERENȚA majoră dintre A ȘTI, și A CONȘTIENTIZA! Una e să cunoști unele date pur teoretice, și alta e să SUFERI crunt, trăind cu fiecare fibră a ta momentul adevărului!

Însă conștientizarea se poate accesa prin două moduri. Cel mai dureros e EXPERIENȚA personală, când ea vine uneori mult prea târziu. Și cel mai sănătos e prin dezvoltarea gândirii critice și a analizei raționale.

Cu asta mă ocup, și la asta te pot ajuta: Să vezi lucrurile așa cum sunt, și să devii capabil să îți folosești la maximum resursele subconștiente pe care le menții în stare latentă.

Dacă dorești, putem discuta despre asta, telefonic sau online, gratuit, o întreagă oră (clic aici).

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *