DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

De ce pare a fi atât de dificil să înveți să trăiești frumos?

să înveți să trăiești frumos

De ce pare a fi atât de dificil să înveți să trăiești frumos?

Să înveți să trăiești frumos este o artă. Însă pentru a fi artist, ai nevoie de bani. Dacă ai probleme financiare, și griji existențiale majore, artistul din tine va fi captiv în diverse blocaje mentale limitative. Gândurile tale se vor îndrepta spre CUM SĂ SUPRAVIEȚUIESC, mai degrabă decât spre a OBSERVA frumusețea naturii, a peisajului sau a propriei tale vieți! Oricât de frumoasă ar fi o floare, se spune că frumusețea ei stă în ochiul privitorului! Lipsa capacității tale de a observa, a timpului sau a dispoziției sufletești potrivite va face floarea urâtă, neglijabilă sau adesea invizibilă!

Să înveți să trăiești frumos ar putea fi preocuparea ta principală

Însă energia ta merge spre a-ți umple stomacul! Un stomac gol acaparează și monopolizează ÎNTREAGA ta atenție. Disperarea lui poate merge până acolo încât vei deveni ORB. Metaforic vorbind, vei fi orb la nivel atențional. Adică vei orienta atenția ta spre ceea ce (crezi tu că) îți lipsește. Cu atâta determinare, încât vei IGNORA complet orice altceva! Cu cât volumul de informație este mai mare în jurul tău, cu atât abilitatea ta de a o prelucra este mai nesemnificativă. Astfel că vei ALEGE, inconștient, să oferi PRIORITATE numai unor urgențe de ordin fiziologic. Ignorând arta, frumosul sau confortul personal.

Când vei dori să înveți să trăiești frumos?

Doar DUPĂ ce ai reușit să rezolvi toate celelalte probleme EXISTENȚIALE. Le găsești în piramida lui Maslow. La baza ei sunt nevoile de securitate alimentară și locativă. Priorități absolute atunci când lipsesc. Dacă ești înfometat, un tablou în valoare de un milion de dolari va părea a fi nesemnificativ pentru tine. Nici aurul, sau frumusețea unei bijuterii, nu vor fi relevante pentru tine. Abia după ce ai potolit sentimentul fiziologic de foame, ți se va permite să treci la nivelul următor. Și tot așa, vei evolua TREPTAT. Vei urca treptele piramidei, până la nivelul la care vei dori mai mult de la viață. Iar DORINȚA ta de a trăi în armonie, bunăstare și fericire, se va trezi. E momentul în care preocuparea ta se va îndrepta spre cum să înveți să trăiești frumos!

Tu de ce nu îți mai dorești să înveți să trăiești frumos?

Dacă nu mai ai această dorință, motivele sunt clare. Le vei descoperi undeva pe treptele piramidei. Undeva, la un anumit nivel, te-ai blocat. Descoperă problema, și fă eforturi să o depășești. Muncește mai mult, mai bine, mai inteligent, fă mai mulți bani, și rezolvă-ți necesitățile primare, fiziologice și sociale. Majoritatea oamenilor asta fac, și rămân la acest nivel toată viața. Cheltuielile lor cresc mai repede decât veniturile, și ei rămân captivi în ceea ce Robert Kiyosaki numea CURSA ȘOBOLANULUI. În care un rozător, captiv în cușca sa, aleargă pe o roată care învârte. Indiferent cât de tare va alerga acesta, roata se va învârti mai rapid, dar lucrurile rămân exact la fel. Nimic nu se schimbă, și rămâi captiv!

Ieșirea din cursa șobolanului

Odată ce ai reușit să rezolvi problema financiară, și să-ți acoperi nevoile primare, vei dori mai mult. Vei crește, te vei dezvolta spiritual, și vei dori să ai și CONFORT EMOȚIONAL. De a experimenta starea de bine, de echilibru emoțional, de confort spiritual. Însă acestea necesită efort. Abilitatea ta de a-ți dezvolta personalitatea, și inteligența emoțională, va determina valoarea ta socială. Dacă vrei succes, relații armonioase și o viață fericită, ai nevoie să înveți să trăiești frumos! Totul se învață, și autoreglarea nivelului emoțional este o competență importantă în viața ta. La un anumit nivel, vei simți nevoia să o stăpânești! Să încetezi să mai fii captiv, asemenea rozătorului din cursa șobolanului. Și să treci la alt nivel de dezvoltare și înțelegere a vieții. Vei avea drum liber doar după ce reușești să ieși din captivitate.

Ce faci dacă îți dorești să înveți să trăiești frumos?

Dacă te-ai eliberat deja din cursă, și ai reușit să îți asiguri un nivel de viață corespunzător, e momentul să avansezi. Să încetezi să mai alergi după bani, obiecte sau bunuri materiale. Și să acorzi importanță dezvoltării inteligenței tale emoționale. Este suficient să îndrepți ATENȚIA ta în această direcție, și lucrurile încep să se miște de la sine. Vei avea alte pretenții în ceea ce privește anturajul. Și vei descoperi că ai acces la modele, la mentori și la persoane care deja au calitățile și trăsăturile pe care ți le dorești! Așa că poți să treci imediat la acțiune concretă!

Primul pas e deja mai mult de jumătate drumul!

Un prim pas, poate cel mai important, ar putea reprezenta o importantă cotitură în viața ta. Va fi o simplă, dar consistentă discuție cu mine, pe care azi doresc să ți-o ofer CADOU (o poți cere cu un simplu clic aici). Vom vorbi ONLINE, sau la telefon, o oră întreagă! Vei putea întreba tot ce dorești, și vei descoperi o mulțime de lucruri minunate! Iar viața ta se va putea schimba în mod miraculos! Pas cu pas, vei trece la alt nivel de înțelegere a vieții.

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *