DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Egalitarismul este cea mai toxică manipulare!

Egalitarismul

Egalitarismul este cea mai toxică manipulare!

Egalitarismul e o himeră! O fantomă resuscitată și servită oamenilor tocmai de către manipulatorii care doresc să-i domine brutal! E modul eficient în care victima este convinsă să coopereze cu agresorul!

Să-l laude, să îl ridice-n slăvi! În ciuda presiunilor tot mai mari pe care acesta le face! Un sindrom Stockholm la scară mondială. Denumit, impropriu, socialism, comunism, NEOMARXISM, regim de stânga, puterea poporului sau, mai nou, chiar democrație…

Egalitarismul nu există în natură

Fiecare vine pe lume cu un bagaj genetic. Cu un potențial latent, pe care îl va dezvolta mai mult sau mai puțin, în funcție de condițiile de mediu. Inegalitatea din start este NATIVĂ. Un dat de la natură.

Fiecare are puncte forte, și puncte slabe. A încerca să-i bagi pe toți în aceeași oală, declarându-i a fi egali, e PROSTEALĂ PE FAȚĂ! Și atentat la adresa mamei natură!

Însă omul slab, vulnerabil, frustrat sau complexat, va înghiți ușor gălușca. Visul lui de mărire va prinde contur sub forma ILUZIEI. Pe care MANIPULATORUL o strecoară discret, sub forma unei PROMISIUNI false. Promisiunea că putem fi toți egali!

Egalitarismul și bazele lui științifice

Religia creștină promite egalitate după moarte. Sau nici măcar acolo, că Raiul nu e pentru păcătoși! Dar egalitarismul modern, de factură NEOMARXISTĂ promite egalitate într-un viitor nedefinit! De unde și conflictul direct cu religia!

Omul vrea rezultate rapide, și rezolvarea unor FRUSTRĂRI ȘI TENSIUNI. Așa că tiparul de NEVROTIC indus, de veșnic NEMULȚUMIT, va fi mult mai VULNERABIL la MANIPULARE!

Succesul sistemelor de tip egalitarist este asigurat tocmai de NEVOIA omului slab de a fi receptiv la ILUZIE. Credul și vulnerabil în fața PROMISIUNILOR FALSE.

Comunismul sovietic s-a bazat pe masele de țărani analfabeți cărora li s-a oferit, la schimb, un statut de ANGAJAT și o locuință ieftină gratuită. Plus promisiunea unei NIVELĂRI forțate a statutului economic. O iluzorie dispariție a diferențelor dintre clasele sociale!

Țărănimea și muncitorimea erau PERCEPUTE ca fiind superioare burgheziei și oamenilor bogați! Câți oameni săraci ar putea rezista acestei ILUZII? Vezi aici articolul IEȘIREA DIN ILUZIE – CAPTIV ÎN MAYA

Egalitarismul modern și noile perspective

Azi, țărănimea a dispărut, și muncitorimea e pe cale să se transforme și ea în funcționărime. Un mecanism birocratic MONSTRUOS, care înghite muncitorii și-i transformă în birocrați învârtitori de hârtii. Cu un venit supradimensionat, raportat la importanța reală a muncii lor.

Astfel muncitorul mai are un singur sens în viață: Să își ia o diplomă formală, și să PRIMEASCĂ, de la stat, un post călduț la birou! Obiectiv realist, care poate fi atins cu puțin efort, relații bune la partid și ceva mită dată la locul potrivit.

Se asigură astfel DEPENDENȚA totală a individului de SISTEM. De un sistem CENTRALIZAT. Care DOMINĂ complet viața omului.

Egalitarismul și iluziile pe care le vinde

Dacă vechiul sistem glorifica aberant doar clasa muncitoare, noul sistem glorifică minoritățile. Puțin contează dacă sunt minorități naționale, rasiale, sexuale sau de alt tip.

Orice persoană cu COMPLEXE DE INFERIORITATE va fi promovată artificial, postată pe un piedestal și discriminată POZITIV. Adică avantajată artificial! În detrimentul celor majoritari, discriminați chiar ei!

Iluzia băgată pe gât este o pretinsă CORECTITUDINE POLITICĂ. Și un control paranoic al oricărei pretinse DISCRIMINĂRI. Iar aceste INSTRUMENTE DE PROPAGANDĂ devin ARME în mâna manipulatorilor!

Legea va fi ÎMPOTRIVA oricărei persoane care va contesta DICTATURA SISTEMULUI… egalitarist!

Egalitarismul și cei mai egali ca alții

Ca în orice SISTEM dictatorial, bazat pe AUTORITATE, există o CLASĂ CONDUCĂTOARE de PROFITORI. Care înlocuiesc conducerea democratică aleasă.

Egalitarismul are la conducere BIROCRAȚII. Niște indivizi rupți de realitate, cu vederi înguste, inadaptați social, și cu disfuncții psihologice serioase.

Șantajabili și obedienți, aceștia EXECUTĂ ORBEȘTE ordinele venite de MAI SUS. Asigurând CONTROLUL absolut al SISTEMULUI asupra oamenilor de rând.

Spre deosebire de democrațiile de acum, în care politicul conduce și IA MITĂ, în noul sistem conducerea va fi asigurată doar pentru un salariu bun.

Doar marele MANIPULATOR va lua grosul, și va conduce ÎNTREGUL. Restul, (inclusiv clasa de la putere), vor fi simpli executanți. Simpli funcționari, înregimentați într-un sistem pe care nu îl înțeleg, dar despre care li se impune să CREADĂ cu tărie că e unul CORECT POLITIC!

Egalitarismul și perspectivele sale

În final, DICTATURA va fi orwelliană. Marele manipulator va conduce TOTUL. Iar oamenii egali între ei vor fi doar masa de manevră. O turmă de oi auto-gestionată, care nu mai are nevoie de cioban.

Sistemele computerizate vor supraveghea orice oaie cu tendință de rătăcire. Înlocuind, metaforic, gardul electric. Iar SISTEMUL va penaliza orice tentativă de pretinsă INCORECTITUDINE POLITICĂ!

Însă sistemul va fi DIFERIT de ceea ce NATURA cere. Astfel că, indiferent de nivelul atins de tehnologie, va claca în scurt timp! Și din acest motiv este RESPINS azi de oamenii cu capul pe umeri.

Și susținut doar de cei dispuși SĂ CREADĂ în orice ILUZIE. De care au atâta nevoie, ca DEPENDENȚI de ceva exterior lor.

Egalitarismul și tiparul dependent

Cu cât mai multă lume dezvoltă tiparul dependentului, cu atât îi va fi mai ușor PROPAGANDEI să-și impună noul model politic de factură NEOMARXISTĂ.

Așa cum înecatul se agață de un pai, și DEPENDENTUL se agață de ILUZII. Iar sistemul actual cu asta se ocupă. Cu dezvoltarea treptată a unei ILUZII pe care să o ofere maselor de CREDULI.

O iluzie aberantă, care se cere mai întâi VALIDATĂ. Prin vot democratic. În scopul de a-și valida, legal, dominarea ulterioară!

Da, e adevărat, noi ducem vitele la abator! Dar ele AU CERUT ASTA! De aceea au votat pentru sistemul NOSTRU! Așa că nu mai este cale de întoarcere!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *