DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Grit – o rețetă a succesului compusă din perseverență dublată de pasiune

Grit

Grit – o rețetă a succesului compusă din perseverență dublată de pasiune

Grit e un cuvânt intraductibil și aproape necunoscut. Însă semnificația lui este profundă. Pentru că descrie exact ATITUDINEA necesară pentru a atinge succesul. Adică implicare, focalizare și angajament. În opoziție cu graba și superficialitatea lumii moderne. Și în contrast cu atitudinea balcanică de genul: Merge și așa.

Grit ca stil de viață bazat pe pasiunea ta

Stilul de viață grit se bazează pe câteva elemente clare. Primul fiind PASIUNEA. Important e să ÎȚI PLACĂ ceea ce faci. Și astfel, vei fi capabil să te focalizezi puternic pe scopurile spre care e orientată activitatea ta.

Într-o țară în care trei sferturi din cei care muncesc declară că nu le place jobul lor, dar merg la serviciu doar pentru a avea un trai decent, superficialitatea este pe val!

Grit înseamnă altceva. E implicare maximă în munca ta. La un nivel care îți aduce mereu satisfacții. Având ca reper orientarea spre excelență! Adică lucrurile sunt făcute cât se poate de bine. În opoziție cu MERGE ȘI AȘA.

Grit are la bază perseverența

Într-o lume în care ești DISTRAS mereu de lucrurile mărunte, e o artă să poți să te FOCALIZEZI pe cele cu adevărat importante. Iar această artă se învață pas cu pas!

Orice faci, și oricât suflet pui în activitatea ta, vine un moment în care sună telefonul. Sau cineva din anturaj te deturnează spre ALTCEVA. Trăim vremuri interesante! Vezi articolul (7 motive pentru care telefonul mobil este inamicul tău)

E tot mai dificil să te focalizezi pe ceva anume. Pentru că trăim cu sindromul gândirii accelerate. Care nu ne lasă să terminăm o idee, o activitate sau un lucru important. Ci ne deturnează spre altceva (Vezi articolul despre Sindromul Gândirii Accelerate).

Grit e bazat pe orientarea spre scopuri bine definite

Oricât de măreț ar fi un scop, drumul spre acesta e presărat cu piedici, probleme și eșecuri. Care mai devreme sau mai târziu te pot copleși. Și îți pot consuma multă energie.

Așa cum picătura chinezească poate să spargă o piatră, și necazurile tind să te dezechilibreze. Însă noi putem fi FLEXIBILI, asemeni unei ramuri de cireș! După apăsarea zăpezii, se încovoaie la maximum. Dar vine primăvara, și ramura își REVINE ușor și repede în poziția inițială!

REZILIENȚA e unul din factorii de bază ai unui grit. Și definește ABILITATEA TA de a REVENI la poziția inițială după un dezechilibru TEMPORAR. Existența unor OBIECTIVE clare te poate menține pe drumul tău spre DESTINAȚIE.

Grit se învață practic

Ca orice altă abilitate dobândită, poți să asimilezi STILUL DE VIAȚĂ GRIT. Și încă destul de repede! Însă puțini știu că acesta există! Iar cei care află despre el, rareori sesizează IMPORTANȚA lui!

Poți citi o carte (și singura) despre grit. Și poți afla mai multe despre acesta. Însă ceea ce contează e să evaluezi corect dacă ți se potrivește. Și dacă ai DISPOZIȚIA de a face un efort în acest sens!

Abilitățile sunt simple, se asimilează rapid, și sunt complet OPUSE tiparelor comportamentale pe care le-ai văzut sau copiat de-a lungul vieții tale. Motiv pentru care e posibil să fii ceva mai RETICENT la început.

Însă evitarea problemelor nu va duce niciodată la rezolvarea lor. Soluția optimă fiind modul în care alegi un stil de viață bazat pe REZULTATE. Iar grit chiar asta îți oferă!

Grit e doar un cuvânt

Care încă nu are semnificație pentru tine. Poate ți-e greu să crezi că VOCAȚIA TA, combinată cu abilitatea de a TRECE PESTE greutăți, poate face adevărate MIRACOLE!

Iar capacitatea ta de FOCALIZARE asupra unor OBIECTIVE importante pentru tine este singura cale de a le și ATINGE! Norocul nu vine, ci se CONSTRUIEȘTE CU EFORT din partea ta!

Rolul meu e să te ghidez în PROCESUL de transformare, maturizare emoțională și responsabilizare. Și fac asta extrem de rapid! În mai puțin de 24* de ore! Din care prima oră este absolut GRATUITĂ! Oferită necondiționat, oricui o cere cu un simplu clic aici!

*În ritmul de o oră pe săptămână!

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *