DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Karma și nevoia noastră de ști ce să facem cu ea

Karma

Karma și nevoia noastră de ști ce să facem cu ea

Karma este soarta, destinul sau drumul scris pentru noi. La scrierea ei au contribuit generațiile anterioare. Prin faptele lor și prin diverse conexiuni. Sau poate universul, divinul, metafizicul. Nu știm prea multe despre cum se formează această karma, presupunem doar că trăim în cadrul ei.

Karma și nevoia de a o înțelege

E bine să înțelegi că ai un destin prestabilit între anumite limite. Și că șansele tale de a deveni miliardar, de exemplu, sunt foarte reduse dacă întreaga ta familie a fost foarte săracă.

Pe de altă parte, e important să înțelegi că poți mai mult. Și că depinde de TINE să atingi acele limite între care karma ta se încadrează! Și pe care nu ai cum să le cunoști.

Odată ce ai înțeles asta, și știi că nici o karmă nu e fixă, stabilă sau rigidă, vei deveni și tu mai FLEXIBIL. Și dispus să faci un efort pentru a crește, a te dezvolta profesional, financiar și personal.

Karma și nevoia ta de a te opune ei

Întotdeauna natura îți va fi defavorabilă la început. Te naști într-o lume deja ocupată, și e karma ta să faci un EFORT pentru a răzbi prin ea! Indiferent cât de favorabilă îți va fi karma, în lipsa EFORTULUI necesar pentru a crește, nu vei reuși să faci nimic!

Iar dacă efortul tău PARE să nu dea rezultate de la început, e karma ta să accepți asta și să te descurajezi, sau să alegi să rămâi consecvent în eforturile tale!

Nu ai de unde să știi exact care îți este karma, nici până unde se întinde ea! Și nu ai nici cea mai mică idee ce eforturi îți sunt necesare pentru a ajunge la limitele pe care aceasta ți le permite!

Karma și eforturile tale

Multă lume abandonează efortul de creștere deoarece trăiește cu convingerea, FALSĂ, că e karma așa cum e. Și că EFORTURILE de a mai schimba ceva sunt inutile.

Această teorie ar fi valabilă DACĂ, ȘI NUMAI DACĂ cineva ar cunoaște în detaliu limitele karmice. Ceea ce este imposibil! Prin urmare, blazarea, abandonul și descurajarea nu ar avea ce căuta în mintea noastră!

Eforturile de creștere și dezvoltare, de progres pe toate planurile – personal, financiar sau profesional – sunt necesare tot timpul! Abia atunci vom atinge un maximum de potențial pe care karma ni-l permite!

Abia după ce am făcut TOATE eforturile omenește posibile, de-a lungul a zeci de ani, și am ALES conștient toate mijloacele necesare, am învățat tot ce era nevoie să știm și am cooperat cu toți cei care ne puteau sprijini, putem spune că am ajuns undeva aproape de potențialul nostru maxim.

Până atunci, DATORIA noastră este să căutăm, să învățăm, să ne informăm și să maximizăm limitele pe care potențialul nostru LATENT ni le permite!

Karma ta nu e viața ta

Aș compara karma cu țara. Care are în loc de limite, unele granițe. Între care tu poți să ALEGI. Dacă locuiești în Bacău, poți ALEGE să te muți în capitală. Însă nu prea ai voie să ieși definitiv din țară (am trăit vremurile acelea!).

Geografic, ai niște LIMITE CLARE. Însă în cadrul lor, ai foarte mult spațiu de mișcare. Și oportunități extraordinare. O mutare, o călătorie, un job nou, sau o conexiune cu o persoană din altă zonă te poate schimba radical!

Unii pot chiar să forțeze lucrurile, și să facă un efort pentru a încălca acele limite (granițe). Au făcut-o mulți, chiar cu riscul vieții. Au fost și oameni care au murit forțând frontiera. Și au fost mulți norocoși care au trecut cu bine. Iar acolo au întâlnit alte ocazii, Și-au schimbat complet perspectivele, țara și viața. Uneori în bine, alteori în rău.

Deci karma ta nu e bătută în cuie. Ci are limite între care te poți mișca lejer, și limite pe care le poți forța și uneori chiar  depăși. Deci EFORTUL de a face asta capătă un sens!

Karma ta nu este despre limite

Așa cum nici țara ta nu înseamnă doar granițe! Dacă granițele există, și uneori e dificil să le treci, sau necesită un oarecare EFORT, nu înseamnă că trebuie să stai fără să acționezi!

Menirea ta e să forțezi permanent lucrurile. Să cauți mereu ALTE OPORTUNITĂȚI. Fie în limitele granițelor inițiale, fie chiar și înafara lor! Rolul meu e să te ghidez în acest sens, dacă tu îți dorești asta (clic aici).

Cu cât vei fi dispus să crești acest EFORT, cu atât satisfacțiile tale vor fi mai mari! Iar dacă vei alege să EVIȚI, amâni sau neglijezi eforturile tale de creștere, nu e din cauza karmei. Ci e responsabilitatea ta pe care tu alegi să o ignori!

În final, dacă nu reușești nimic din ce ți-ai dorit, pentru că nu ai acționat în acest sens, poți să-ți declini RESPONSABILITATEA. Nu e vina ta, ci a karmei tale.

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *