DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Lipsa de sens din viața ta se poate corecta!

Lipsa de sens

Lipsa de sens din viața ta se poate corecta!

Lipsa de sens este cea mai mare tragedie a timpurilor moderne. Omul poate funcționa corespunzător doar dacă este ANIMAT de obiective, de un scop important, de ceva relevant! Altfel, riscă să devină un simplu element într-un angrenaj. O rotiță din uriașul sistem care îl transformă în sclav lipsit de voință și de sens!

Lipsa de sens și depresia

Dacă în țările sărace, primitive, în care agricultura de subzistență predomină, depresia e practic necunoscută, civilizația industrială înregistrează creșteri rapide ale numărului depresivilor! Relația este atât evidentă, încât se poate afirma că depresia este creată și alimentată de SISTEM!

Lipsa de sens pe care SISTEMUL o induce celor pe care îi acaparează duce, invariabil, la depresie! Însă depresia e bună! E doar un prim semnal că mergi într-o direcție greșită! Caz în care ai de ales. Să continui tot așa adâncind depresia, sau să ALEGI să SCHIMBI direcția!

Lipsa de sens din viața ta și anxietatea

Când lipsa de sens devine mod de viață, e momentul să alegi să faci o SCHIMBARE. Semnalele sunt clare. Iar suferința e un indiciu! Depresia prelungită se transformă în ANXIETATE. Mai exact, într-o frică lipsită de sens! Care vine pe neașteptate, și te copleșește complet! Astfel încât direcția ta devine clară. Nu mai ai de ales! Chiar nu se mai poate trăi așa! Ai de confruntat teama ta cu tine însuți!

Iar anxietatea este alimentată continuu tocmai de către lipsa de sens! Pentru că în momentul în care ai găsit un sens, un scop, un obiectiv important, și ai ales să te focalizezi pe acesta, frica ta dispare!

Lipsa de sens și teama de viitor

Dacă sensul îți lipsește, e ca și cum pornești la drum într-o direcție oarecare. Nu ai nici cea mai mică idee despre locul în care vei ajunge. Așa că este NORMAL să te temi. Și să fii copleșit de îndoieli și ezitări. Temerile tale se vor diminua abia în momentul în care știi exact UNDE vrei să ajungi! Ți-ai IMAGINAT deja destinația ta! Și ai în vedere un SCOP clar și bine determinat! Moment în care apare un adevărat MIRACOL. Și lucrurile încep să se miște de la sine!

Lipsa de sens se combate cu găsirea sensului tău!

Însă ești singura persoană care îl poate căuta! Rolul meu ca psiholog este unul de antrenor personal. Să te ghidez să identifici ceea ce ți se potrivește ție cel mai bine! Și de fapt tu știi, sau măcar bănuiești ce vrei. Sau măcar intuiești. Însă adesea îți lipsește inițiativă, sau CURAJUL de a trece la acțiune.

Frica de nou și de necunoscut te poate menține în zona de non-acțiune sau chiar în zona de suferință! Important e să te încurajez să ții sub control și să gestionezi corespunzător această frică!

Dacă simți că a venit MOMENTUL schimbării, și că îți mai lipsește doar un mic impuls pentru a elimina lipsa de sens din viața ta, hai să vedem dacă suntem compatibili. Ca să lucrăm împreună la acest important obiectiv! Cere o primă discuție GRATUITĂ cu un simplu clic aici!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *