DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Multimilionar nu te vor putea face doar banii

Multimilionar

Multimilionar nu te vor putea face doar banii

Multimilionar poți să devii numai în urma unui proces care nu are legătură directă cu banii! Iar milioanele pe care le câștigi sunt doar o consecință logică a faptului că tu ai devenit pregătit să îi faci!

Aud adesea afirmația:

Dacă aș câștiga mulți bani la loterie, aș fi bogat!

Nu prea cred! Ai rămâne tot sărac! Și ai pierde banii care ți-au căzut din întâmplare. Statisticile arată că majoritatea celor care câștigă la loterie devin faliți în cel mult 3-4 ani!

Secretele minții de multimilionar

O persoană cu bani mulți are un mindset. Un tipar mental înclinat spre a oferi valoare altora. Și mai are la bază o EDUCAȚIE FINANCIARĂ solidă în acest sens! Excepțiile sunt rare, și mai ales temporare! Poți avea noroc, poți câștiga la loterie, însă arta e să știi să câștigi bani oferind ceva în schimbul lor!

Secretul constă în a ACCEPTA, de la început, că norocul nu vine decât la cei care știu să și-l creeze! Abia atunci începi să ÎNȚELEGI că starea ta materială depinde de TINE. Și de nivelul tău de educație financiară!

De fapt, contează cine ești! Sau cum ai fost educat să te raportezi la bani! În condițiile în care educația financiară e disponibilă azi pentru oricine!

Pașii către visul tău de a deveni multimilionar

Primul pas e să îți dorești asta. Să VREI mai mult de la viață. Majoritatea oamenilor se mulțumesc cu un nivel de trai minimalist. Și cu un salariu care e întotdeauna mult prea mic. Dublat de nesiguranța zilei de mâine. Și de teama schimbărilor, a șomajului sau progresului tehnologic care îi poate ușor elimina de pe piața muncii.

Al doilea pas e să ACCEPȚIești ÎNCEPĂTOR. Și această STARE a minții de începător este cea mai valoroasă resursă! Și singura care îți permite să te deschizi, să fii curios și să începi PROCESUL de DEZVOLTARE PERSONALĂ! Nici o persoană care se pretinde atotștiutoare nu va accepta să mai învețe lucruri noi! Și astfel, nu va avea ACCES la ele!

Al treilea pas e să te pui pe treabă! Investind TIMP, EFORT ȘI BANI în acest PROCES. Fără de care vei rămâne toată viața blocat în mentalitatea de angajat!

Multimilionar poți deveni doar dacă investești timp, efort și bani!

Fără să îți pui problema de cât timp e nevoie în acest proces. Pot fi ani sau zeci de ani, și asta nu contează! Important e să începi să PROGRESEZI cât mai repede. Focalizarea pe TIMP e păguboasă, deoarece GRABA te va împiedica să te FOCALIZEZI pe OBIECTIVE CLARE. Și există riscul să le tratezi cu superficialitate!

Ce efort e necesar, nu știe nimeni. Un lucru e sigur, că efortul tău va fi mai mare decât al unui simplu salariat! Dacă vrei să ai de SUTE DE ORI mai mulți bani decât acesta, mi se pare normal ca eforturile tale să fie cel puțin duble. Sau chiar TRIPLE! Cel puțin în primii 5-10 ani! Ulterior, vei avea  angajați care te vor înlocui. Iar afacerea va merge pe pilot automat.

Câți bani ai de INVESTIT în procesul prin care tu vei deveni multimilionar? Probabil de MII DE ORI mai puțini decât banii pe care îi vei face în timp! Așa cum pentru a obține 10 tone de porumb e nevoie să cumperi un sac de semințe, tot așa și milioanele vin doar dacă au la bază o INVESTIȚIE de cel puțin câteva mii! Investiție pe care o faci O SINGURĂ DATĂ. Însă de care vei beneficia TOATĂ VIAȚA! Și de care se vor bucura și nepoții tăi!

Ce garanție ai că vei deveni multimilionar dacă învestești în tine?

Absolut nici o garanție. Însă ai ȘANSE! Infinit mai mari decât în cazul în care STAI și doar VISEZI! Ca în bancul în care cineva se ruga pentru un câștig la loterie, și aude o voce din ceruri care îl îndeamnă să cumpere, totuși, măcar un bilet!

Însă șansele celui care refuză PROCESUL de autoeducare, de DEZVOLTARE PERSONALĂ de a face bani sunt practic nule! Îi poate eventual moșteni sau câștiga la loterie, însă adesea e vorba de șanse nesemnificative, statistic vorbind.

Persoana care totuși alege să investească în propria sa educație și dezvoltare personală va crește oricum. Iar dacă nu va ajunge multimilionar, va fi măcar dirijat corect spre sensul în care și-a ORIENTAT eforturile! Și va fi mult mai sus decât cei care nu trec la acțiune!

Un multimilionar autentic nu face bani cu adevărat

Ci pune banii la treabă, ca să se multiplice! Și aici e arta! Nu pornești de la zero, ci pornești cu puțin, multiplicând resursele tale! Resurse care pot fi credite, bani împrumutați, economii sau aport de capital al unor asociați.

Adesea, te poți baza pe alte persoane (colaboratori, asociați, angajați, voluntari sau ucenici) care prin efortul lor te ajută să crești. Sau și pe SISTEME automatizate, programe informatice, sisteme de marketing sau networking, recomandări și promovare din om în om.

Însă pentru a te folosi de aceste RESURSE, ai de învățat cum să le administrezi în mod corespunzător. Altfel, nu vei porni niciodată. Sau te vei poticni la primul obstacol mărunt.

Focalizarea corespunzătoare te va face multimilionar

Majoritatea celor care vor bani se focalizează, eronat, pe bani! În loc să își concentreze întreaga energie pe PROCESUL prin care atrag banii! Și pe DECIZIILE din cadrul acestui proces!

Capacitatea ta de a lua decizii corespunzătoare, valoroase, se formează treptat. În cadrul unui proces complex de EDUCAȚIE FINANCIARĂ și DEZVOLTARE PERSONALĂ. Nicidecum nu apare automat ca răspuns la dorința ta de a face bani!

Așa că depinde de TINE dacă alegi calea rapidă, scurtă, ușoară și ILUZORIE prin care să AȘTEPȚI pasiv norocul. Sau cea lentă, lungă și dificilă, care necesită ACȚIUNE concretă. Ca efect la un efort conștient de DEZVOLTARE PERSONALĂ.

Cale pe care te pot ghida (clic aici) la începutul oricărui drum folosind experiența mea de viață. Și abilitățile dobândite în zeci de ani petrecuți în mediul competitiv al afacerilor.

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *