DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Sindromul gândirii accelerate

Sindromul gândirii accelerate

Sindromul gândirii accelerate

Sindromul gândirii accelerate – SGA este problema societăţii moderne. După cum spune scriitorul şi psihiatrul Augusto Cury, care a descoperit şi definit SGA – sindromul gândirii accelerate.

E o grabă absurdă, nejustificată, care te împiedică să îţi concentrezi atenţia TA asupra lucrurilor importante, care contează cu adevărat pentru tine!

Astfel, poţi să ratezi o mulţime de ocazii. De oportunităţi incredibile! Pentru că IMPRESIA că NU AI TIMP te domină!

Eşti într-o grabă continuă. Şi telefonul te poate determina, în orice clipă să abandonezi complet ceea ce făceai! Și să ieşi complet din starea de concentrare!

Ai devenit o marionetă, uşor de manevrat de către oricine care dispune de un alt telefon, şi are numărul tău!

Poţi să fii şcolit, blindat cu diplome, bine pregătit, însă vei fi incapabil să ai succes şi să te organizezi eficient dacă nu ţii sub control graba. Şi timpul tău!

Accesul la dezvoltare personală, la cunoştinţele privind propriul tău creier, la tehnicile de autocontrol emoţional, la fericire şi împlinire sufletească îţi va fi restricţionat! De propria ta ignoranţă!

Ai fost dresat să serveşti societatea, să ştii să manevrezi un utilaj, un automobil, un computer, şi ţi-ai îndreptat întreaga viaţă şi tot efortul de care erai capabil în direcţia formării tale PROFESIONALE.

Astfel, ai neglijat tot mai mult viaţa personală, emoţiile tale, autocontrolul lor, dirijarea lor în direcţia potrivită. Şi tehnicile de psihologie aplicată care te pot face mai fericit, şi cu adevărat împlinit sufleteşte!

Sindromul gândirii accelerate şi dezvoltarea personală

Un proces de dezvoltare personală nu e la îndemâna oricui! Sindromul gândirii accelerate are grijă de tine!

Îţi va fi foarte dificil să acorzi prea multă ATENŢIE (nu ai prea mare control asupra capacităţii tale de a acorda atenţie!) unui proces care necesită IMPLICARE, EFORT, TIMP.

Vei rămâne captiv în blocajele tale mentale din copilărie. În tiparele mentale disfuncţionale. În prejudecăţile limitative.

Eliberarea ta presupune un efort de conştientizare. Iar acesta necesită TIMP. Plus unele cheltuieli. Nu prea mari, dar deloc neglijabile, atunci când SGA te face să îţi cheltui iraţional toţi banii!

Pentru că acest simptom, graba nejustificată, te pune în imposibilitatea de a te mai organiza eficient! De a economisi sau planifica din cheltuieli!

Cu cât câştigi mai mult, cu atât vei cheltui mai compulsiv şi mai incontrolabil. Pe lucruri de care nu ai o reală nevoie!

De aceea sindromul gândirii accelerate este ALIATUL societăţii de consum. Care funcţionează tocmai pentru că noi cumpărăm atât lucrurile strict necesare, cât şi prea multe alte chestii absolut inutile!

Soluţii împotriva SGA – Sindromul gândirii accelerate

Ca trainer, psiholog şi life coach, caut mereu soluţii. Însă eu sunt doar un ghid EXTERIOR. Iar SGA – Sindromul gândirii accelerate – este o atitudine aflată la INTERIOR. În personalitatea ta. În felul tău de a fi.

Însă nu e o boală, ci o atitudine, un comportament DOBÂNDIT. Învăţat. Care, aşa cum a fost învăţat, poate fi şi DEZVĂŢAT!

Cu un minim de efort, îl poţi observa, identifica, deconspira, şi atenua sau elimina complet!

Odată conştientizat, acest sindrom îşi pierde jumătate din puterea lui asupra TA! Iar debarasarea de el e chestiune de timp!

Se face pas cu pas! Ghidat din exterior, şi lucrând asupra interiorului, poţi deveni treptat un om liber. Cu asta mă ocup, și putem discuta despre asta dacă îți dorești (clic aici).

Vezi şi articolul: NU AI TIMP? http://invingemstresul.com/more/3

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!