DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Programarea socială sub formă de autosabotare

programarea socială

Programarea socială sub formă de autosabotare

Programarea socială este puternică. Și determină tiparul tău comportamental multă vreme. E nevoie de un efort serios pentru a sparge aceste tipare. Chiar și pentru a înțelege problema ai nevoie de o mobilizare serioasă a gândirii critice!

Programarea socială este subconștientă

Deși ai programe subconștiente care rulează și îți dictează comportamentele, tu nu vrei să ACCEPȚI asta. Tot ce știi e că faci lucruri despre care știi că nu sunt bune. Și că ți-ai dori să renunți la ele. Fără să reușești!

Fiind subconștiente, programele tale rulează în mod automat. Tot ce vezi tu sunt EFECTELE LOR. Sub forma unor emoții, reacții impulsive sau comportamente nedorite și greu de controlat.

Ele te domină pentru că refuzi să accepți existența lor. Și astfel, nu le poți schimba! Primul pas e să le observi. Și să devii CONȘTIENT că ele există. Și că acționează împotriva voinței tale!

Programarea socială e puternică!

Un program automat rulează liber doar atunci când nu i te opui. În momentul în care afli că el există, și faci un efort, puterea lui asupra ta scade! Începi să redevii, treptat, un om rațional. Și să înțelegi că erai un roboțel. Un simplu executant al unor programe.

Arta este să faci un efort pentru a-ți redobândi autocontrolul. Adică să te lași ghidat de propria ta rațiune. Și nu de unele tipare automatizate. Care te împing la fapte lipsite de logică!

Programarea socială ar putea fi ușor de schimbat

Dar de fapt e ascunsă bine. Și rareori poți OBSERVA singur originea problemelor! Astfel că trăiești cu CONVINGEREA falsă că așa ești tu. Sau că ALȚII SUNT DE VINĂ pentru rateurile tale! E simptomul cel mai des întâlnit!

Abia când ai ACCEPTATe RESPONSABILITATEA TA să îți identifici propriile programări ascunse, ai făcut PRIMUL PAS spre eliberarea de ele!

Însă cel mai des suntem în NEGARE. Și refuzăm asumarea RESPONSABILITĂȚII personale. Astfel se refuză automat și INTENȚIA de a reprograma comportamentele nedorite!

Programarea socială se schimbă cu un efort de voință!

Odată ÎNȚELES programul, și ACCEPTAT faptul că ne domină, putem lua DECIZIA de a face ceva. De a trece la acțiune concretă. Și a reprograma, a schimba programarea socială. Cu un alt program, mai util, mai bun, mai adaptativ!

Însă e nevoie de EFORT pentru a merge înainte. Și noi suntem setați pe evitarea oricărui efort inutil. Sau pe care nu îl percepem ca fiind STRICT NECESAR. Așa că tendința de AMÂNARE, sau de EVITARE  a problemei, e la ordinea zilei.

Primul pas e cel mai greu, însă odată declanșat, PROCESUL de reprogramare are mari șanse de succes! Vei fi încântat să descoperi că se poate altfel, și că te poți optimiza!

Programarea socială se ajustează din mers!

Deși e ca un virus într-un calculator, o poți ACCEPTA așa cum e. Apoi, o studiezi bine ca să o ÎNȚELEGI. Iar când ȘTII ce se întâmplă cu tine, faci o ALEGERE inspirată. Și treci la ACȚIUNE. Te pui pe treabă.

Ajustezi programe, și astfel schimbi comportamente nedorite. Le înlocuiești, treptat, cu altceva. Cu obiceiuri noi, utile, plăcute. Care vor deveni și ele, în timp, automatisme. Aflate sub controlul tău!

Mi-e greu să accept că oamenii sunt atât de preocupați să controleze utilaje, mașini și computere, dar neglijează cu atâta ușurință programarea propriului creier! Pentru că așa au fost… programați! Să nu vrea să se mai reprogrameze!

Programarea socială și programatorul

Pentru a schimba propriile tale programe, ai nevoie de un programator bun. Unul singur e disponibil, și acela ești chiar TU! Iar datoria TA e să te pui pe treabă! Ghidat de mine (clic aici), sau de o altă persoană competentă.

Rolul meu e să te învăț noțiuni elementare pentru orice programator începător. Programarea neurolingvistică -NLP și alte tehnici de psihologie aplicată îți vor deveni instrumente de lucru! Iar viața ta se va schimba datorită efortului TĂU!

Iar eu te voi observa, ghida și încuraja pas cu pas. Ca să ai succes maxim în procesul de rescriere al cărții după care se va turna filmul vieții tale. Putem începe chiar acum!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *