DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Visătorii își pot materializa toate visele lor!

Visătorii

Visătorii își pot materializa toate visele lor!

Visătorii trăiesc într-un vis. Vis care nu-i lasă nici să doarmă! Și din care nu se trezesc, ci îl aduc în realitate! Ei sunt CREATORII care schimbă lumea. REZULTATELE lor se văd peste tot. Orice obiect material a fost cândva doar visul unui creator! Care azi s-a materializat! Calculatorul pe care lucrezi, automobilul cu care ajungi la muncă, locuința ta… Toate au fost cândva doar vise. Transformate apoi în planuri de viitor. Apoi în SCOPURI clare. Scopuri bine determinate. Și în proiecte ambițioase. Care azi îți fac ție viața mai confortabilă!

Visătorii merg înainte!

Vor mai mult de la viață. Și de la propria persoană! Pentru că ei știu că pot mai mult. Fiind CONVINȘI de asta, cred în propriul lor potențial. Iar această CONVINGERE îi mobilizează. Până la nivelul la care pot realiza imposibilul! În momentul în care ALEG să avanseze, sunt de neoprit! Deoarece au ENERGIA interioară alimentată de visul lor!

Rudele și binevoitorii din anturaj încearcă să-i oprească. Dar ei CONTINUĂ! Deviza lor este: Ai pierdut, continuă! Ai învins, continuă! Iar modul acesta de gândire le oferă șanse maxime. Cândva, ei vor obține REZULTATELE dorite.

Visătorii sunt realiști!

Când ai un vis bine conturat, cu idei și scopuri clare, ești mai bine ancorat în realitate decât cel care refuză să viseze! Pentru că visul tău devine un plan de ACȚIUNE. Dorința din spatele visului va genera acea presiune care mobilizează. Acel ENTUZIASM care pune în mișcare fiecare om de succes! Astfel că obstacolele uriașe devin, în timp, nesemnificative! Puterea visului este incredibilă! Te împinge adesea la adevărate MIRACOLE! Prea puțin contează dacă crezi în ele. Important e să le creezi! Să fii consecvent și determinat să realizezi visul tău!

Visătorii sunt singurii care pot avea succes!

Într-o lume tot mai competitivă, blazatul sau negativistul devin lipsiți de șanse. Cu fiecare eșec, nivelul lor de energie scade. Doar visătorii găsesc în INTERIOR resursa lor de energie pentru a continua să lupte pentru visul lor! Astfel că eșecul temporar îi lasă indiferență. Sau aleg să îl considere doar o treaptă. O lecție de viață. Care doar le pregătește terenul pentru succesul din viitor! Succesul fiind de fapt o succesiune de trepte. Urcate pe rând. Una câte una!

Visătorii vor mereu mai mult!

Sunt conduși de DORINȚA de a progresa. Iar aceasta le furnizează din INTERIOR toată ENERGIA de care au nevoie. Parcă sunt conduși de o forță menită să-i împingă înainte! Devin imposibil de oprit! În mintea lor iau naștere EMOȚIILE pozitive care îi ghidează. Ia naștere acea INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ. Care pe zi ce trece se realimentează. Odată depășit un prag, un blocaj emoțional, o ezitare, progresul realizat va fi păstrat! Fără cale de întoarcere!

Omul este făcut să progreseze. Și orice progres, cât de mic, reprezintă sursa de ENERGIE pentru progresele din viitor!

Urmând modelul bulgărelui de zăpadă, care crește lent, dar sigur. Până la nivelul la care creșterea devine foarte rapidă.

Visătorii au adesea blocaje emoționale

Visele se îndeplinesc cu oarecare dificultate! Pentru că blocajele EMOȚIONALE sunt prezente mereu. Iar trecerea peste ele reprezintă o provocare. Sau o SCHIMBARE prea radicală. Pe care alegem, inconștient, să o EVITĂM. Un tipar de personalitate EVITANT va alege să AMÂNE progresul. Să EZITE prea mult în acțiune. Însă VISUL rămâne activ!

În ciuda incapacității TEMPORARE de a-l pune în practică,  VISUL continuă să existe. Și să lucreze la nivel subliminal! Va fi realizat în mod practic doar atunci când ești PREGĂTIT să faci primul pas. Cu asta mă ocup, să te ghidez în acest sens (clic aici)! Ceilalți pași vor veni ca o consecință firească. Unul câte unul. Imediat după primul pas. Care poate fi deja jumătate drumul!

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *