DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Anarhismul este modul elegant prin care și planeta se autosabotează

Anarhismul

Anarhismul este modul elegant prin care și planeta se autosabotează

Anarhismul e o mișcare autodistructivă. Cu tendințe pronunțate spre haos. Și spre contestarea vehementă a ordinii de drept. Mai nou, pare a fi o mișcare filosofică. Și are tendințe de acaparare a lumii politicii.

Anarhismul are adepți!

Anarhismul pentru democrație e oarecum echivalentul satanismului pentru biserică! O masă amorfă de sabotori pusă pe distrugere cu orice preț.

Lipsa de IUBIRE este motorul ei. Anarhismul propovăduiește URA la adresa semenilor, sistemului și a statului. Fără a dori să pună nimic în schimb. Doar să distrugă deliberat!

La bază, oamenii cu tendințe anarhiste sunt nevrotici. Plini de frustrări nerezolvate. Datorate traumelor din copilărie. La care se adaugă PSIHOPATIA.

Detalii despre psihopatie în articolul: CUM SĂ RECUNOȘTI UN PSIHOPAT.

Astfel nevroticul psihopat va avea tendința de AUTOSABOTARE. De ură la adresa PROPRIEI SALE persoane. Vezi aici un material despre TIPARUL AUTOSABOTANT – CUM SĂ ÎȚI TAI CRACA DE SUB PICIOARE

Iar un om care NU SE IUBEȘTE pe sine, nu va fi CAPABIL să iubească nici alte persoane! Și va dori să le facă rău și lor. Nu doar propriei persoane!

Anarhismul ca mod de autoreglare

Când o societate acumulează prea multă frustrare, apare Anarhismul. Se nasc tot mai mulți copii nedoriți, abandonați sau chinuiți de propriii lor părinți!

Aceștia devin la început VICTIME. Ale părinților, profesorilor, angajatorilor lor. Apoi, treptat, devin la rândul lor AGRESORI.

Cu cât mai mulți agresori FABRICĂM ca societate, cu atât atmosfera se strică mai mult. Și apare fenomenul anarhiei.

Însă anarhia are probabil rolul ei. Cum ar fi distrugerea vechii orânduiri. Fără a se mai pune problema de a pune ceva în loc. URA e doar distructivă.

Însă natura ne arată că în urma unor INCENDII de pădure, copacii se regenerează rapid. Și cresc mai viguroși! Incendiul a distrus doar arborii bătrâni și putreziți, precum și tufele nesănătoase. Lăsând loc copacilor viguroși să se dezvolte!

Anarhismul ca manifestare

Anarhistul e revoluționar prin natura sa. Va fi gata să-și sacrifice viața. Pe care oricum o PERCEPE ca fiind lipsită de valoare. Și atunci o OFERĂ pe tavă noii ideologii.

Îți sare în ochi similitudinea cu un PACT CU DIAVOLUL. În care unii sunt gata să își vândă sufletul în schimbul unor avantaje personale.

Însă anarhistul nu vrea nimic în schimb! El e gata să facă rău fără să ceară NIMIC în schimb! Doar pentru că POARTĂ în el mecanismul distructiv generat de lipsa lui de sens!

Când PERCEPI viața ta ca pe o lipsă de sens, ea nu mai are mare valoare! Și ești gata să o sacrifici. Sau să o pui ÎN SLUJBA RĂULUI. Doar de dragul de a face rău!

Anarhismul are succes!

Dacă vă întrebați cine are tendințe anarhiste, gândiți-vă la un grup. Sunt oameni care fumează, consumă alcool În exces sau fac abuz de diverse SUBSTANȚE. Fie droguri, fie medicamente psihotrope.

Ei se AUTODISTRUG lent, cu bună știință! Iar un om care e dispus să-și facă rău lui însuși, va face rău ȘI ALTORA. Fără să ezite!

Dacă nu te simți IUBIT, începi să nu te iubești nici tu. Și să ai o URĂ puternică împotriva ta. Și a ÎNTREGII SOCIETĂȚI. Fără vreun motiv anume!

Iar dacă există interesul unora de a crea haos, ei pot ușor înființa mișcări anarhiste. Că are balta pește! Deja e plină lumea de oameni cu tendințe anarhiste.

Anarhismul în politică

Persoanele autosabotante tind să se OPUNĂ tuturor. Ei nu au afinități politice REALE. Ci au doar URĂ pentru un pretins ADVERSAR. Arta e să li se ORIENTEZE URA împotriva cuiva.

De regulă împotriva TABEREI ADVERSE. Fără să conteze prea mult orientarea ei (stânga sau dreapta). Nici ideologia (republicană sau democrată).

Tot ce au nevoie anarhiștii e o ȚINTĂ. Împotriva căreia să-și reverse frustrările. Caz în care ei pe MOMENT se pot simți bine!

E ca la fotbal, unde galeriile de HOOLIGANS sunt gata să ucidă oamenii care țin cu echipa adversă! Doar pentru a elibera niște frustrări personale.

Vezi și articolul: RĂZBOIUL DUS DE TRIBUL MEU ÎMPOTRIVA TRIBULUI TĂU

Anarhismul mascat e și mai periculos!

Adesea, anarhiștii se ascund. Inclusiv, sau mai ales de ei înșiși. Intrând în diverse TABERE. Anxietatea lor, traumele existențiale nerezolvate, îi determină să caute PROTECȚIE.

Și vor găsi, mai devreme sau mai târziu, o grupare. Poate fi o GALERIE a echipei de fotbal. Nici nu contează prea mult care echipă o aleg.

Mai grav e când se alipesc unei pretinse mișcări politice. Fără să-i intereseze IDEOLOGIA, orientarea sau programul politic (care adesea nu există, dar ei nu îl studiază niciodată).

O astfel de mișcare, ideologie, dogmă, devine sfântă pentru anarhist. Și OBSESIE existențială majoră. Oferind ILUZIA UNUI SENS unei vieți lipsite de sens!

Motiv pentru care e ușor de indus prin: PROGRAMARE SOCIALĂ SUB FORMĂ DE AUTOSABOTARE!

Anarhismul în prezent

Mișcările anarhiste au primit iz de PROGRESISM. Și de contestare agresivă a NORMALITĂȚII. Astfel că acum se vorbește de NOUA normalitate! Care numai normală nu este!

Bolile psihice, din EXCEPȚII dureroase, au devenit REGULA. Depresia, cândva rară, azi e majoritară încă de la liceu! Iar AUTOSABOTAREA e atât de frecventă, încât tiparele autodistructive sunt regula, nu excepția.

Dorința de a avea familie și copii a fost, treptat, înlocuită de altceva. Azi, tinerii doresc aventuri, sex fără limite, și libertate conjugală totală. Intră în relații DESCHISE, care să le permită sex la liber cu alți parteneri.

Pe de o parte, acest comportament DEVIANT e atât de larg răspândit, încât se vrea a fi normal! Iar anormalitatea se vrea a fi IMPUSĂ ca normă!

Anarhismul va lua amploare

Deoarece are teren fertil – frustrări, ură și oameni cu probleme existențiale majore, anarhismul se extinde ca o plagă. Și câștigă teren. Sub forma unor partide pretins progresiste. Cu vederi de extremă stângă, dar cu mască de dreaptă neoliberală.

Mai mult, agenda unor servicii secrete constă în a ÎNCURAJA ȘI SUSȚINE astfel de mișcări. Probabil din cauza nevoii de a LIMITA extinderea necontrolată a populației prin nașteri prea multe.

Creștinismul care propovăduia toleranța și iubirea aproapelui devine demodat. Iar competiția, dublată de goana după bunuri materiale, va fi noua realitate.

Mecanismele de COMPENSARE aduc bani grei la bugetul țărilor. Nevoia anarhistului de a COMPENSA lipsurile sale emoționale îl determină să se comporte adesea IRAȚIONAL.

O persoană cu tendințe anarhiste va CUMPĂRA mai mult decât are nevoie. Vezi articolul despre MECANISMELE DE COMPENSARE. Și va intra în datorii mai mari decât poate duce. Spre bunăstarea marilor companii și a băncilor!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *