DEVINO CONȘTIENT DE VALOAREA TA!
Oprește DEVALORIZAREA și AUTOSABOTAREA propriei persoane !

Percepția TA asupra potențialului tău real este adesea DISTORSIONATĂ !
Doar o percepție POZITIVĂ asupra ta iți va putea crea ATITUDINEA necesara atingerii succesului !
Permite-mi să-ți explic CUM poți să-ți schimbi ușor și repede viziunea asupra vieții tale !
Înscrie-te pentru o discuție ONLINE pe care ți-o ofer GRATUIT !
Nume
E-mail
Telefon
completați toate câmpurile...


Pagina mea de Facebook

Colaboraționismul – o atitudine mai gravă decât trădarea

Colaboraționismul

Colaboraționismul – o atitudine mai gravă decât trădarea

Colaboraționismul este, tehnic vorbind, o pactizare cu agresorul, un sprijin oferit acestuia. Cu referire la agresorul ocupant al unei țări.

Colaboraționismul în istorie

Orice ocupant al unui stat se bazează, în mare măsură, pe oamenii pe care îi are în interior. Pe trădătorii care sunt dispuși, din diverse motive, să COLABOREZE cu agresorul!

Chiar dacă asta în seamnă să-și condamne la moarte concetățenii. Motiv pentru care colaboraționismul intră și el în categoria TRĂDĂTORILOR!

Când trupele naziste au ocupat Franța, prostituatele din Paris li s-au pus la dispoziție. Interesate fiind doar de propia bunăstare și de foloasele materiale.

Imediat după încheierea războiului, francezii le-au ucis fără ezitare, în chinuri groaznice, încadrându-le în categoria colaboraționiștilor.

La fel s-a procedat cu orice alt francez care a sprijinit ocupantul nazist! Trădarea sau sprijinirea dușmanului s-a pedepsit cu pedeapsa capitală.

Și cam la fel au stat lucrurile la ELIBERARE de sub orice ocupație! Foștii dușmani, acum învinși, au fost evacuați, alungați, condamnați sau chiar iertați. Însă colaboraționiștii au fost de regulă torturați și uciși!

Colaboraționismul ca faptă

Poți ÎNȚELEGE atitudinea unui soldat dușman care intră în țara ta cu arma în mână ca să o ocupe. Poți EMPATIZA cu el cu un mic efort. Puteai fi și tu în locul lui!

Dar față de colaboraționiști, nu există nici EMPATIE, nici MILĂ! Și nici iertare! Pe concetățeanul tău care te VINDE, te TRĂDEAZĂ, care se pune în SLUJBA inamicului nu îl poți înțelege!

Puțin contează dacă o face pentru bani sau din frică. Că o face din CONVINGERE sau din PROSTIE pură. Sau că o face temporar sau pe termen lung. Pedeapsa e în toate cazurile aceeași: MOARTEA!

Și nu vorbim de execuție, care e privilegiul celor înfrânți care au luptat corect! Ci de o moarte îngrozitoare, în condiții de TORTURĂ inumană!

Însă nimeni, niciodată nu stă să plângă pentru ei! Sau pentru modul în care au fost torturați, umiliți și lăsați să moară în chinuri groaznice!

Întreg poporul eliberat va considera NORMALĂ răzbunarea respectivă! Colaboraționistul nu e un soldat inamic, și nu merită respect! CI e un CANCER al propriului tău popor!

O celulă din propriul tău trup, care se ÎNTOARCE ÎMPOTRIVA TA ca să te distrugă! E un sistem antinatural, de AUTOSABOTARE pe care propriul tău popor îl are LA INTERIOR!

Colaboraționismul ca atitudine

Orice celulă canceroasă are un singur remediu: bisturiul. Extirparea ei, scoaterea, eliminarea și distrugerea ei devin un SCOP esențial pentru orice organism sănătos!

Exact la fel stă treaba și cu COLABORAȚIONISTUL! Nimeni nu îl înțelege, nu are milă față de el, și nici nu va mai accepta vreodată prezența sa!

Este ceva la care se pretează doar cea mai joasă categorie de indivizi! Iar singurul remediu pare a fi ELIMINAREA acestora! Cu orice preț, și prin orice mijloace!

Iar dacă celula canceroasă din organism nu poate fi scoasă, extirpată, eliminată, în cel mai rău caz ea este IZOLATĂ. Închistată undeva și separată complet de RESTUL celulelor sănătoase.

Colaboraționismul este răul suprem!

Cât de bolnav trebuie să fie cineva ca să ACCEPTE să coopereze cu INAMICUL? Și cât de mercantil să fii ca să îți VINZI pe bani concetățenii?

Și totuși, practica arată clar că există destui PSIHOPAȚI. Care au un scop MACHIAVELIC, de a sacrifica BINELE altora pentru propriul lor BINE!

Colaboraționismul îi împinge să își VÂNDĂ apropiații, amicii, prietenii și neamul, pentru a beneficia de foloase materiale vremelnice.

Cazul lui Iuda e exemplul cel mai cunoscut. Și cei 30 de arginți au devenit metaforă.

Colaboraționismul și mentalitatea sa

Colaboraționismul nu e neapărat un om rău! Ci adesea e un amărât plin de frustrări, care caută un MECANISM DE COMPENSARE.

Lipsit de iubire, va ACCEPTA până și iubirea inamicului! Care e mai mult decât nimic! O tentativă nereușită și iresponsabilă de a umple golul lor interior!

Frustrarea acumulată, complexele de INFERIORITATE și traumele existențiale majore fac orice individ să devină VULNERABIL. Și dispus să-și vândă sufletul pe bani mărunți!

Orice manual de recrutare al spionilor descrie această categorie ca fiind ideală pentru racolare. Nemulțumiții, frustrații, nerealizații și cei cu traume adânci, nevindecate, vor căuta mereu un MECANISM DE COMPENSARE prin care să încerce să REPARE ceva,

Și vor fi dispuși să CREADĂ în orice SALVATOR care le promite mântuirea, căpătuirea, sau o ascensiune pe scara socială care ar fi altfel IMPOSIBILĂ prin mijloace normale.

Atunci HANDICAPUL va deveni o VIRTUTE, care te TRANSFORMĂ în persoană VULNERABILĂ. Și ușor de racolat, cumpărat sau ÎNREGIMENTAT în armata ocupantului!

Colaboraționismul și beția puterii

Când ești mic, neînsemnat, și ignorat, dar vine cineva și îți oferă PUTERE, te poți simți brusc ca fiind foarte important! Iar dacă ți se oferă și o slujbă la care nu ai avea acces niciodată, te-au cumpărat!

E plină politica de ANALFABEȚI funcționali, cu intelect mediocru, promovați ARTIFICIAL, pe căi oculte, în posturi importante, de mare răspundere!

Iar la această categorie de indivizi, BEȚIA PUTERII (vezi AICI) funcționează perfect! Ei devin surzi și orbi! Și dispuși la ORICE COMPROMIS!

Pentru că la baza faptelor lor stă FRICA de a nu PIERDE privilegiile nemeritate de care se bucură ei! Devin conștienți că dacă nu se conformează, vor cădea iar în uitare, în nimicnicia lor!

Caz în care se vor confrunta iar cu lipsuri, cu ignorare, cu sărăcie cruntă! Așa că vor fi dispuși să trădeze, să mintă, să fure, sau chiar să ucidă pentru a PĂSTRA privilegiile nemeritate de care se bucură!

Devin astfel niște MARIONETE, sau IDIOȚI UTILI în mâna profesioniștilor din serviciile secrete! Care știu pe ce buton să apese pentru a-i manevra cu ușurință!

 

Daca ti-a placut articolul da-i un share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Rezonezi cu ceea ce scriu?

Te pot ajuta să te transformi din „omul care urmează părerile altora” în „omul cu încredere în forțele proprii care și-a găsit propria intuiție interioară.”

Înscrie-te la o ședință gratuită cu mine și hai în grupul oamenilor care au preluat controlul propriei vieți!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *